TiPS Akatemia etsii valmentajia kaudelle 2018-2019

TiPS Akatemian toiminta on tavoitteellista kilpatoimintaa ja toiminta on tarkoitettu tavoitteellisille kilpapelaajille. Tarkoituksena tarjota mahdollisimman laadukas ja yksilökohtaisia tarpeita huomioiva pelaajanpolku kohti huippu-urheiluvaihetta. Akatemian valmennuksesta vastaa seuran valmennuspäällikkö.

Valmentajat ovat seuran valitsemia koulutettuja ja palkattuja ammattivalmentajia (oto). Akatemiajoukkueiden valmentajat pyritään valitsemaan aina alkusyksyyn mennessä.

Joukkueet muodostetaan syksyn aikana ja Akatemiajoukkueet aloittavat toiminnan marraskuussa (1.11.). Akatemiajoukkueiden pelaajavalinnoista vastaa Akatemiajoukkueen vastuuvalmentaja yhdessä seuran valmennuspäällikön kanssa.

Akatemiajoukkueet harjoittelevat ja pelaavat yhtenäisen valmennuslinjauksen mukaisesti. Pelaajien kehittymistä seurataan säännöllisesti kauden aikana, ja Akatemiajoukkueet tekevät tiivistä yhteistyötä TiPS Vihreän kanssa.


Vastuuvalmentajat vastaavat joukkueen toiminnasta seuran määrittelemien toimintalinjan, valmennuslinjan ja muiden ohjeiden mukaisesti.

Valmentajahaku ko. ikäluokkiin:

 • A -juniorit, pojat
 • B –juniorit, tytöt
 • TiPS Akatemia U12 – U15
 • TiPS Nappula- Akatemia U8 – U11

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Itä-Vantaalla Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura.

Tikkurilan Palloseura toteuttaa toimintaansa mahdollisimman laadukkaasti mahdollistaen kilpailemisen ja harrastamisen turvallisessa ympäristössä ja arvomaailmassa. Meillä pidetään huolta kaikkien kehittymisestä kohti omaa huippuaan.

Tikkurilan Palloseuran arvot: yhteisöllisyys, jatkuva kehittyminen, avoimuus, oikeudenmukaisuus ja kaiken perustana rakkaus jalkapalloon. Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle.

Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin.

Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla.

 


Hakemuksessa on hyvä mainita:
 • valmentajan nimi ja yhteystiedot
 • valmentajatausta: valmennuskoulutus ja – kokemus
 • muu koulutus – ja osaaminen liikunnanalalta
 • tavoitteesi valmentajana
 • valmennusfilosofiasi lyhyesti
 • korvauspyyntö
 • valmennustehtävät ja ikäluokat, joista olet kiinnostunut

Hakemukset tulee lähettää 31.8.2018 mennessä.

Kysymyksiin vastaa ja lisätietoa antaa seuran Valmennuspäällikkö Pasi Pihamaa.


 

Pasi Pihamaa
Valmennuspäällikkö, Tikkurilan Palloseura ry
Puh. +358 40 90 10 471
pasi.pihamaa@tips.fi
www.tikkurilanpalloseura.fi