TiPS-Ilves tuplapelit 8.8. ja 12.8.

Keskiviikkona 8.8. on vuorossa kauden ensimmäinen ottelu TiPS:in ja Ilveksen välillä. Kevään peli siirrettiin elokuulle TU17-maajoukkueen otteluiden vuoksi. Kiitos Ilvekselle suostumisesta pelisiirtoon. Siirron seurauksena ottelut aseteltiin lopulta lähelle toisiaan saman viikon sisälle.

 

Viikonloppuna pelattiin naisten Suomen Cupin Superkierros ja molemmat joukkueet etenivät vakuuttavasti jatkoon. TiPS harjoitteli maalien tekemistä HPS/2:sta vastaan voittamalla peräti 14-0 ja Ilves murjoi JyPK/2:n 8-0.

 

Sekä TiPS että Ilves janoavat pisteitä. Sarjataulukossa joukkueet ovat peräjälkeen pienellä erolla. Kumpikin tulee syksyllä pelaamaan Naisten Liigan alaloppusarjaa, jota ajatellen pisteet tulevat nyt tarpeeseen.

 

Tämänpäiväinen ottelu on ensimmäinen kerta, kun viikko sitten joukkueeseen liittynyt Soo Adekwagh esiintyy tikkurilalaisten kotikentällä.