TiPS jatkoon Naisten Suomen Cupissa

Tikkurilan Palloseura eteni vaivattomasti jatkoon lauantaina 4.8. pelatulta Naisten Suomen Cupin superkierrokselta. Ottelu HPS/2-TiPS päättyi lukemiin 0-14 (0-7).

Tikkurillaisten maalit jakautuivat seuraavasti:

– Siiri Koivula 5 maalia

– Emmi Siren 2 maalia

– Jenna Topra 2 maalia

– Soo Adekwagh 2 maalia

– Linda Kaijasilta 1 maali

– Minea Sundström 1 maali

– Melanie Azodo 1 maali

Tämän hieman kevytvauhtisemman cup-ottelun jälkeen alkaakin sitten tärkeä kaksiviikkoinen. TiPS kohtaa Naisten liigan runkosarjassa jäljellä olevissa kolmessa pelissä ensin Ilveksen kahteen kertaan ja viimeisenä otteluna JyPK:in.

Ke 8.8. klo 18.30 TiPS-Ilves Tikkurilan nurmi

Su 12.8. klo 16.00 Ilves-TiPS Tammelan Stadion

La 18.8. klo 17.00 TiPS-JyPK Tikkurilan nurmi

Tule mukaan kannustamaan vihreitä haastajia näihin kauden tärkeisiin matseihin!

Emma Järvinen uusiin haasteisiin

Emma Järvinen siirtyy organisoimaan Hjk:n kaupunginosajoukkueiden toimintaa, ja jättää tehtävät Tikkurilan Palloseurassa. Emman terveiset kaikille tipsiläisille: ”Olen kiitollinen ajastani TiPS:ssa, jossa olen oppinut todella paljon