TiPS aloittaa Naisten Suomen Cupin lauantaina 4.8.

Naisten Suomen Cupissa pelataan heti alkuun ns. Superkierros, jonka pääpelipäivä on lauantai 4.8. TiPS kohtaa tuolloin vieraskentällä Paloheinän tekiksellä HPS/2:n. Ottelun voittaja etenee suoraan cupin lohkovaiheeseen ja hävinnyt jatkaa cupin 2. kierroksella.

Tule kannustamaan TiPS Naiset lentoon Cupissa!

Lisätietoa Naisten Suomen Cupista https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/suomen-cup/naisten-suomen-cup

Kansallisen Liigan kotiavaus huomenna

Naisten kausi Kansallisessa Liigassa jatkuu huomenna, kun vihreäpaidat kohtaavat kauden ensimmäisessä kotiottelussaan FC Hongan. Avausottelussaan maalittoman tasapelin Åland Unitedin kanssa pelannut TiPS lähtee avaamaan voittosarakettaan