TiPS:ille maistuva päänahka Kuopiossa

Tikkurilan Palloseura otti lauantaina kauden toisen voittonsa Kuopiossa kukistettuaan Pallokissat suvereenisti 3-0.

Tikkurilalaisten maalintekijät olivat Melanie Azodo, Nora Lehto ja Laura Kölhi.

Voitollaan TiPS jätti Pallokissat taakseen Naisten Liigan sarjataulukossa.

TiPS Naiset pelaa alkavalla viikolla ensin Naisten Liigaa Jyväskylässä keskiviikkona ja sen jälkeen Naisten Suomen Cupin 1. kierroksen ottelun Paloheinässä HPS/2:sta vastaan.

TiPS liikuntaleiri syyslomaviikolla!

Tikkurilan Palloseura järjestää syyslomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään syyslomalla 12.10-16.10 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.