Tikkurilan Palloseura järjestää joukkueharjoittelun rinnalla motivoituneimmille ja innokkaimmille pelaajille erillisiä taito- ja kykykouluharjoituksia sekä kenttäpelaajille että maalivahdeille..

Toiminta aloitetaan 11/2018. Taito- ja kykykoulun ikäluokat pojissa ja tytöissä tulee olemaan 2011-2006 syntyneet. Aiheesta lisätietoa lähempänä.

 
Paulo valmentaa tällä hetkellä TiPS U15 ja U11 -joukkueita.

Paulo Pimentel, UEFA B, pelasi junnuvuosina ammattilaisseura Gremiossa (FBPA), Brasiliassa. B-juniori-ikäisenä Paulo siirtyi pelaamaan muutamaksi vuodeksi futsalia. Tämän jälkeen Paulo muutti Suomeen, missä jatkoi peliuraansa jalkapalloilijana.


Suomessa Paulo on pelannut SJK:ssa (ent. TP-55), IFK Mariehaminassa ja FC Lahdessa. Lisäksi yksi kausi meni Virossa Nomme Kaljun riveissä.

Erittäin upean peliuran jälkeen Paulo on käynyt erilaisia valmennuskoulutuksia Brasiliassa ja Suomessa mm. fyysisen harjoittelua. Lisäksi valmentajakokemusta on kertynyt jo useampi vuosi, Paulo on valmentanut Brasiliassa Cruzeiro POA:ssa ja Suomessa BK 46, FC HIK , AC Stoppi, ESC ja TiPS.

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​