Tikkurilan Palloseura järjestää joukkueharjoittelun rinnalla motivoituneimmille ja innokkaimmille pelaajille erillisiä taito- ja kykykouluharjoituksia sekä kenttäpelaajille että maalivahdeille..

Toiminta aloitetaan 11/2018. Taito- ja kykykoulun ikäluokat pojissa ja tytöissä tulee olemaan 2011-2006 syntyneet. Aiheesta lisätietoa lähempänä.

 
Paulo valmentaa tällä hetkellä TiPS U15 ja U11 -joukkueita.

Paulo Pimentel, UEFA B, pelasi junnuvuosina ammattilaisseura Gremiossa (FBPA), Brasiliassa. B-juniori-ikäisenä Paulo siirtyi pelaamaan muutamaksi vuodeksi futsalia. Tämän jälkeen Paulo muutti Suomeen, missä jatkoi peliuraansa jalkapalloilijana.


Suomessa Paulo on pelannut SJK:ssa (ent. TP-55), IFK Mariehaminassa ja FC Lahdessa. Lisäksi yksi kausi meni Virossa Nomme Kaljun riveissä.

Erittäin upean peliuran jälkeen Paulo on käynyt erilaisia valmennuskoulutuksia Brasiliassa ja Suomessa mm. fyysisen harjoittelua. Lisäksi valmentajakokemusta on kertynyt jo useampi vuosi, Paulo on valmentanut Brasiliassa Cruzeiro POA:ssa ja Suomessa BK 46, FC HIK , AC Stoppi, ESC ja TiPS.

Uusi mallisto

Uusi vaatemallisto julkaistu! TiPS on julkaissut kaksi uutta edustustuotetta: hupparin ja T-paidan! Nämä sopivat erinomaisesti joukkueiden pelaajille ja toimihenkilöille sekä faneille. Nyt kannattaa hyödyntää Black

Lue lisää »

Pikkujoulut

Tikkurilan Palloseuran pikkujoulut 2023 Tikkurilan Palloseura järjestää jäsenilleen pikkujoulut Puistokulmassa!🎄 Pikkujoulut toimivat samalla kauden päättäreinä, sillä tilaisuudessa palkitaan seuran ja joukkueiden tsemppareita sekä parhaita pelaajia.

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​