Tikkurilan Palloseura järjestää joukkueharjoittelun rinnalla motivoituneimmille ja innokkaimmille pelaajille erillisiä taito- ja kykykouluharjoituksia sekä kenttäpelaajille että maalivahdeille..

Toiminta aloitetaan 11/2018. Taito- ja kykykoulun ikäluokat pojissa ja tytöissä tulee olemaan 2011-2006 syntyneet. Aiheesta lisätietoa lähempänä.

 
Paulo valmentaa tällä hetkellä TiPS U15 ja U11 -joukkueita.

Paulo Pimentel, UEFA B, pelasi junnuvuosina ammattilaisseura Gremiossa (FBPA), Brasiliassa. B-juniori-ikäisenä Paulo siirtyi pelaamaan muutamaksi vuodeksi futsalia. Tämän jälkeen Paulo muutti Suomeen, missä jatkoi peliuraansa jalkapalloilijana.


Suomessa Paulo on pelannut SJK:ssa (ent. TP-55), IFK Mariehaminassa ja FC Lahdessa. Lisäksi yksi kausi meni Virossa Nomme Kaljun riveissä.

Erittäin upean peliuran jälkeen Paulo on käynyt erilaisia valmennuskoulutuksia Brasiliassa ja Suomessa mm. fyysisen harjoittelua. Lisäksi valmentajakokemusta on kertynyt jo useampi vuosi, Paulo on valmentanut Brasiliassa Cruzeiro POA:ssa ja Suomessa BK 46, FC HIK , AC Stoppi, ESC ja TiPS.

Futisleikkis ja Perhefutis

Futisleikkis ja Perhefutis Ilmoittautuminen kesän Futisleikkikseen ja Perhefutikseen on nyt auki! TiPS aloittaa yhteistyön Liikuntaleikki Vantaan kanssa. Futisleikkis on suunnattu vuonna 2017-2020 -syntyneille lapsille, ja 

Lue lisää »

Viikon 16 kooste / 2024

Viikon 16 kooste Miesten edari avasi kautensa kotipelillä HyPSiä vastaan perjantaina 19.4.2024. Peliolosuhteet eivät olleet kaikista optimaalisimmat kun takatalvi iski… Tiukan matsin lopputulos 1-1. Takatalvi

Lue lisää »

Miesten edustusjoukkueen kausi alkaa!

Miesten edustusjoukkueen kausi alkaa! Miesten edustuskoukkue avaa tämän futiskauden kotipelillä HyPSiä vastaan perjantaina 19.4.2024! Joukkue on valmistautunut kauteen hyvin, ja tavoitteena on lähteä voittamaan jokainen peli! TiPS

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​