Paulo Pimentel TiPS taito- ja kykykoulun rehtoriksi

Tikkurilan Palloseura järjestää joukkueharjoittelun rinnalla motivoituneimmille ja innokkaimmille pelaajille erillisiä taito- ja kykykouluharjoituksia sekä kenttäpelaajille että maalivahdeille..

Toiminta aloitetaan 11/2018. Taito- ja kykykoulun ikäluokat pojissa ja tytöissä tulee olemaan 2011-2006 syntyneet. Aiheesta lisätietoa lähempänä.

 
Paulo valmentaa tällä hetkellä TiPS U15 ja U11 -joukkueita.

Paulo Pimentel, UEFA B, pelasi junnuvuosina ammattilaisseura Gremiossa (FBPA), Brasiliassa. B-juniori-ikäisenä Paulo siirtyi pelaamaan muutamaksi vuodeksi futsalia. Tämän jälkeen Paulo muutti Suomeen, missä jatkoi peliuraansa jalkapalloilijana.


Suomessa Paulo on pelannut SJK:ssa (ent. TP-55), IFK Mariehaminassa ja FC Lahdessa. Lisäksi yksi kausi meni Virossa Nomme Kaljun riveissä.

Erittäin upean peliuran jälkeen Paulo on käynyt erilaisia valmennuskoulutuksia Brasiliassa ja Suomessa mm. fyysisen harjoittelua. Lisäksi valmentajakokemusta on kertynyt jo useampi vuosi, Paulo on valmentanut Brasiliassa Cruzeiro POA:ssa ja Suomessa BK 46, FC HIK , AC Stoppi, ESC ja TiPS.