TPS saapuu Tikkurilaan

TiPS palaa yhden pelin mittaiselta evakkomatkaltaan kotikentälleen Tikkurilan nurmelle. Lauantaina vieraaksi saapuu TPS Turusta. TPS kävi jo keskiviikkona Uudellamaalla nappaamassa kovan päänahan voittaessaan Hongan maalein 0-2.
TPS on aloittanut kesätauon jälkeen vahvasti. Sillä on nyt jo kaksi peräkkäistä voittoa alla kun viime viikonloppuna kaatui JyPK.

TiPS on pelannut kesätauon jälkeen kerran. Viime lauantaina Honka oli selvästi parempi lukemin 0-6.

Tipsin ja TPS:n ensimmäinen kohtaaminen Turussa toukokuussa päättyi tasalukemiin 1-1. Tuolla ottelulla on kuitenkin enää vain historiallista merkitystä. Kummallakin joukkueella on nyt käynnistynyt kauden loppusijoitusta ajatellen tärkeä vaihe. TPS taistelee paikasta ylemmässä loppusarjassa. TiPS taas puolestaan kohtaa loppukauden aikana sarjapaikan säilyttämisen kannalta tärkeät vastustajansa kunkin vähintään kerran.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun varmasti nälkäisinä, vain kolme pistettä kelpaa. TiPS on harjoitellut tällä viikolla hyvin, kaikki pelaajat ovat pelikunnossa ja joukkue on valmis turkulaisten kohtaamiseen.

Ottelu alkaa klo 16.00.