TiPS ja Jari Hyttinen, UEFA PRO, ovat tehneet sopimuksen tulevasta kaudesta 2018-2019. Hyttinen jatkaa TiPS poikien B1 -joukkueen vastuuvalmentajana ensi kaudellakin.

”Helppoa ja mukavaa jatkaa, kun joukkueen organisaatio, joukkueenjohto ja muu valmennustiimi ovat toimineet hyvin. Olen myös kokenut, että olemme edistyneet joukkueen kanssa monella eri tasolla.”
Jari Hyttinen kertoo.

”Valmentajavalinnat ovat keskeisimpiä asioita seuratoiminnan kehittämisessä ja varsinkin kilpatoiminnan terävöittämisessä. Panostamme jatkossa enenevissä määrin päteviin, ja osaaviin valmentajiin, joilla on laaja-alaista kokemusta ja osaamista lahjakkaiden pelaajien valmennuksesta. Jari on tehnyt seurassa erittäin hienoa työtä, ja kaikki ovat olleet erittäin tyytyväisiä toimintaan. Sopimuksen myötä saamme valmennukselle jatkuvuutta, ja seuraan loistavaa työtä tehneen huippuammattilaisen.”
– TiPS toiminnanjohtaja Tapio Rostedt taustoittaa.

”B-poikien Ykkönen on sarjana varsin tasainen ja uskon sen syksyllä olevan vielä kevätkierrosta tasaisempi. Keväällä taistelimme pitkään jopa sarjan voitosta, mutta yhä edelleen lähdemme pelaamaan ottelun kerrallaan. Tärkeintä on toki vähintään säilyttää sarjapaikka ensi kautta ajatelleen. Sitäkin varten on pelattava hyvin ja onnistuttava useassa pelissä. Uuden oppiminen ja ajattelutavan muutos vaativat aikaa ja kärsivällisyyttä. Uskon, että olemme ensi keväänä tämän asian suhteen kehityksessä jo huomattavasti pidemmällä.”
– Jari Hyttinen avaa B1 -joukkueen toimintaa.


Jari Hyttinen..

  • toimii siviilitöissä opettajana Porvoossa
  • suorittanut Valmentajan Ammattitutkinnon ja UEFA PRO -lisenssin.
  • toiminut HJK:n kehityspäällikkönä
  • toiminut valmennus- ja koulutuspäällikkönä Eerikkilän Urheiluopistossa
  • toiminut valmentajana HJK Akatemiassa 2010-2014, HJK Veikkausliiga 2013-2014 ja HIFK Veikkausliiga 2016.

 

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​