TiPS Naiset haastaa hallitsevan Suomen mestarin FC Hongan

 

TiPS naisten liigakausi jatkuu lauantaina 7.7. Hiekkaharjun urheilupuiston nurmella. Pelipaikka on tällä kerralla poikkeava, sillä Vantaalla on samanaikaisesti käynnissä SM-kisaviikko, ja Tikkurilan nurmi on varattu kriketin käyttöön.

 

TiPS jäi Juhannuksena kesätauolle hyvässä vireessä. Kesäkuun kaksi ottelua sarjan kärkikaksikkoa HJK:ta ja IF Ålandia vastaan väläyttivät joukkueen potentiaalia. Juhannuksen alla pelatussa vieraspelissä HJK:n vieraana vihreät haastajat olivat kaksi kertaa johdossa, mutta helsinkiläiset nousivat kummallakin kerralla tasoihin.

 

Vierasjoukkue FC Honka majailee sarjataulukossa neljäntenä. Naisten liigan lisäksi honkalaiset tähyävät jo elokuun alkuun, jolloin he matkustavat Liettuassa 7.-13.8. pelattavaan Naisten Mestarien liigan karsintaturnaukseen. Honkaa vastaa tulevat emäntäjoukkue Gintra-Universitetas, sekä FC NSA Sofia Bulgariasta ja EBS/Skála Färsaarilta.

 

TiPS:illä alkaa nyt tiivis otteluputki, jossa on paljon pelissä. TiPS:in syyskauden Naisten liigaottelut pelataan seuraavasti:

La 7.7. TiPS-FC Honka klo 14.00 Hiekkaharjun urheilupuistossa

La 14.7. TiPS-TPS klo 16.00 Tikkurilan urheilupuistossa

La 21.7. ONS-TiPS klo 16.00

La 28.7. Pallokissat-TiPS klo 19.00

Ke 1.8. JyPK-TiPS klo 19.00

Ke 8.8. TiPS-Ilves klo 18.30 Tikkurilan urheilupuistossa

Su 12.8. Ilves-TiPS klo 16.00

La 18.8. TiPS-JyPK klo 17.00

Lisäksi elokuun alussa pelataan Naisten Suomen Cupia.

 

 

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​