Otteluennakko HJK-TiPS

Ennakko HJK – TiPS, Naisten liigaa

Torstaina 21.6 klo 18.30, Helsinki Telia 5G Areena


Ennen kesätaukoa on vielä ottelu HJK:ta vastaan. Helsingissä kohtaavat sarjajohdossa kiitävä HJK ja TiPS.

Joukkueiden viimeisimmästä kohtaamisesta ei ole kuin pari viikkoa. Kesäkuun alussa Tikkurilassa pelattu ottelu oli tasainen. Toiselle puoliajalle vaihdosta tulleen Vilma Hakalan tekemä HJK:n voittomaali tuli vasta ottelun lisäajalla.

Vihreä haastaja lähtee taas totutusti haastajana otteluun. Hyvistä peliesityksistä huolimatta TiPS:in voittosarake on vielä avaamatta. Tähänkin peliin lähdetään hakemaan voittoa, joten helpolla ei HJK tule pääsemään.

Tämän ottelun jälkeen seuraa pieni Juhannustauko. TiPS Naisten seuraavina vastustajina ovat kahdessa kotipelissä 7.7. FC Honka Hiekkaharjun urheilupuistossa ja 14.7. TPS Tikkurilan nurmella.