TiPS Naiset: Vieraspelireissu Maarianhaminaan

Vieraspelireissu Maarianhaminaan

 

TiPS Naiset jatkaa pienen tauon jälkeen vierasottelulla sunnuntaina Maarianhaminassa. Maarianhaminan Wiklöf Holding Areenalla vastassa on kotijoukkue Åland United.

 

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Naisten liigan avauskierroksella 31.3. Tikkurilassa päättyi lisäajalla tulleeseen Ålandin 1-0 voittomaaliin. Peli oli tuolloin tasainen, ja se olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Samanlaista peliä odotetaan myös sunnuntaille.

 

Åland on pelannut kuusi viimeistä otteluaan tappioitta. Viimeisimpinä kotipelivoitto Turun Palloseurasta. Vihreät haastajat on osoittanut kauden tähänastisissa otteluissa kykynsä haastaa kokeneemmat joukkueet. Ennen tänä viikonloppua päättyvää kahden viikon ottelutaukoa pelatussa pelissä HJK:ta vastaan tikkurilalaiset olivat ottelussa kuskin paikalla pitkään. Kokenut HJK kairasi kuitenkin voiton lisäaikamaalillaan.

 

Lisävärinsä otteluun tuo samaan aikaan saarella alkava vuosittainen junioriturnaus Ålandia Cup, mikä varmasti tuo oman lisävärinsä ja junnukatsojia stadionille.

 

Hieno futisviikonloppu tulossa.