LÄMMITTELYALUE

Lämmittelyalueena toimii kentän keskialue (keltaisten viivojen välinen alue). Poikkeus: silloin kun käynnissä on koko kentän harjoitus tai ottelu. Ohjeistakaa myös vanhempia, että harjoitukset ja ottelut katsotaan kentän ulkoreunoilla.

VUOROEXCEL

Vuoroexcelissä näkyy jaot ½, mikäli joukkueella ei ole koko kenttää käytössä harjoitteluvuorolla. Vasemmalla puolella oleva sarake on kentän 1. puoli ja oikealla 2.puoli. Tarkistakaa oma puoliskonne ja noudattakaa sitä.

  • Aktialla 1. puoli on parkkipaikan puoleinen pääty ja 2.puoli vesitornin puoleinen pääty.
  • Tikkurilan pienellä tekiksellä 1.puoli on hiekkaparkkiksen puoleinen pääty ja 2. puoli jäähallin puoleinen pääty.
  • Isolla tekiksellä 1. puoli taas pienen tekiksen puoleinen pääty ja 2. puoli jälkimmäinen.

KENTTÄ SIISTIIN KUNTOON

Jokaisen joukkueen tulee huolehtia vuoronsa jälkeen, että kenttä jää siistiin kuntoon seuraaville. Maalit tulee olla siirrettyinä kentän laidoille, sekä muutenkin jättää kenttä siihen kuntoon että sinne on miellyttävä mennä harjoittelemaan.

PARKKIPAIKKA

Muistattehan, että klo 16 ja 17 koulun iltapäiväkerhoista lähtee pieniä koululaisia kotiin, joten pyytäisin varovaisuutta koulun parkkipaikan läheisyydessä. Mieluiten ohjeistakaa pelaajianne saapumaan harjoituksiin polkupyörillä, jaloin tai julkisilla mikäli mahdollista. Ensisijaisesti toki parkkipaikka täytetään ja klo 17 jälkeen voi auton jättää koulun pihan puolelle parkkiin.

PUKUKOPIT

Vaikka joukkueenne EI käyttäisi pukuhuoneita, tulee Aktia kentän pukuhuoneiden avain hakea toimiston avainkaapista (jokaisella joukkueella pitäisi olla toimiston ulko-oven avain. Jos ei ole, kuittaattehan sellaisen mahdollisimman pian toimistolta.

  • Harjoitusvuorojen ensimmäinen joukkue noutaa avaimen ja toimittaa sen aina seuraavalle, ja illan päätteeksi vuoron viimeinen joukkue palauttaa avaimen toimiston avainkaappiin. Huomioittehan, että Palloliiton sääntöjen mukaan ottelutapahtumissa sosiaalitilojen tulee olla käytössä vähintäänkin vastustajille. Kesäaikana pukuhuoneissa ei ole koulun puolesta siivouspalveluita, joten huolehdittehan, että pukkarit jäävät käyttönne jäljiltä siistiin kuntoon, kiitos.

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »



KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​