Harjoituskenttien ohjeistus

 

LÄMMITTELYALUE

Lämmittelyalueena toimii kentän keskialue (keltaisten viivojen välinen alue). Poikkeus: silloin kun käynnissä on koko kentän harjoitus tai ottelu. Ohjeistakaa myös vanhempia, että harjoitukset ja ottelut katsotaan kentän ulkoreunoilla.

VUOROEXCEL

Vuoroexcelissä näkyy jaot ½, mikäli joukkueella ei ole koko kenttää käytössä harjoitteluvuorolla. Vasemmalla puolella oleva sarake on kentän 1. puoli ja oikealla 2.puoli. Tarkistakaa oma puoliskonne ja noudattakaa sitä.

  • Aktialla 1. puoli on parkkipaikan puoleinen pääty ja 2.puoli vesitornin puoleinen pääty.
  • Tikkurilan pienellä tekiksellä 1.puoli on hiekkaparkkiksen puoleinen pääty ja 2. puoli jäähallin puoleinen pääty.
  • Isolla tekiksellä 1. puoli taas pienen tekiksen puoleinen pääty ja 2. puoli jälkimmäinen.

KENTTÄ SIISTIIN KUNTOON

Jokaisen joukkueen tulee huolehtia vuoronsa jälkeen, että kenttä jää siistiin kuntoon seuraaville. Maalit tulee olla siirrettyinä kentän laidoille, sekä muutenkin jättää kenttä siihen kuntoon että sinne on miellyttävä mennä harjoittelemaan.

PARKKIPAIKKA

Muistattehan, että klo 16 ja 17 koulun iltapäiväkerhoista lähtee pieniä koululaisia kotiin, joten pyytäisin varovaisuutta koulun parkkipaikan läheisyydessä. Mieluiten ohjeistakaa pelaajianne saapumaan harjoituksiin polkupyörillä, jaloin tai julkisilla mikäli mahdollista. Ensisijaisesti toki parkkipaikka täytetään ja klo 17 jälkeen voi auton jättää koulun pihan puolelle parkkiin.

PUKUKOPIT

Vaikka joukkueenne EI käyttäisi pukuhuoneita, tulee Aktia kentän pukuhuoneiden avain hakea toimiston avainkaapista (jokaisella joukkueella pitäisi olla toimiston ulko-oven avain. Jos ei ole, kuittaattehan sellaisen mahdollisimman pian toimistolta.

  • Harjoitusvuorojen ensimmäinen joukkue noutaa avaimen ja toimittaa sen aina seuraavalle, ja illan päätteeksi vuoron viimeinen joukkue palauttaa avaimen toimiston avainkaappiin. Huomioittehan, että Palloliiton sääntöjen mukaan ottelutapahtumissa sosiaalitilojen tulee olla käytössä vähintäänkin vastustajille. Kesäaikana pukuhuoneissa ei ole koulun puolesta siivouspalveluita, joten huolehdittehan, että pukkarit jäävät käyttönne jäljiltä siistiin kuntoon, kiitos.

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​