E-tason koulutus 2018

Valmentajakoulutus 2018
E-tason koulutus 2018

Ilmoittautuminen TÄSTÄ
E-tason valmentajakoulutus Hiekkaharjussa 6.6.2018 klo 17 alkaen.

Ohjelma:
17:00 Aloitus ja teoria
19:00 Harjoitukset

Kouluttajana Unto Virkkala

Kurssi on Palloliiton valmentajakoulutusjärjestelmän ensimmäinen askel. Se tarjoaa perustietoa lasten ja nuorten ohjaamisesta. Kurssi on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten ohjaustoimintaa aloitteleville henkilöille, mutta tervetulleita ovat kaikki ohjaustoiminnasta kiinnostuneet – myös ohjaajakokemusta saaneet – seuraihmiset. Jokaisen lasten ja nuorten ohjaustoiminnassa mukana olevan tulee olla käynyt vähintään E-tason kurssin.

HUOM! Varaa itsellesi harjoitusvarustus käytännön harjoitusta varten, kun kurssilaiset toimivat malliryhmänä.

Tavoitteet:
Jokainen uusi ohjaaja käy E-kurssin
Tutustumispaketti lasten jalkapallomaailmaan
Ohjaamisen ja opettamisen perusteet
Jatkokoulutustarjonnan esittely

Sisällöt:
Lasten liikunnan lähtökohdat ja tila
Hyvä Ohjaaja
Lapsen kasvu ja kehitys
Hyvä jalkapalloharjoitus

E-tason koulutus on osallistujille maksuton.

TIPS HAKEE PÄÄTOIMISTA VALMENTAJAA

Tikkurilan Palloseura etsii päätoimista valmentajaa. Toimenkuvaan kuuluu valmennuslinjan ja Smartfootball metodin mukaisen opetusohjelman toteuttaminen. Smartfootball ja TiPS yhteistyöhön voit tutustua täältä: https://www.tikkurilanpalloseura.fi/2019/04/02/smartfootball-metodi-salou-ja-tikkurilan-palloseuran-yhteistyohon/ TiPS valmentajille tarjotaan Smartfootball -koulutus,