TiPS Harraste 9-16 -vuotiaille aloittaa toimintansa 1.6.

TiPS Harraste aloittaa toimintansa perjantaina 1.6.2018. Toiminta alkaa yhtenä ryhmänä, ja sitä muokataan tarvittaessa ikäluokittain pienempiin harjoitusryhmiin pelaajamäärien kasvaessa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen TiPS Harraste -joukkueeseen TÄÄLTÄ!

TiPS Harraste on joukkuemuotoista toimintaa 9-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jalkapallosta tai vähäisempi harjoitusmäärä on riittävä.

TiPS Harraste -joukkueiden toiminnassa pääset tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin, peruslajitaitoihin. Harrastejoukkueet harjoittelevat kahdesti viikossa läpi vuoden.

Tikkurilasta Tähtiin – Kalle Sotka

Toisessa Tikkurilasta tähtiin -osiossa käsitellään Tikkurilan Palloseuran omaa kasvattia, ex-liigapelaaja Kalle Sotkaa.  Urallaan yli 30 kertaa poikamaajoukkueen riveissä esiintynyt Sotka starttasi pelaajapolkunsa Tikkurilan Palloseuran riveissä,