TiPS Harraste 9-16 -vuotiaille aloittaa toimintansa 1.6.

TiPS Harraste aloittaa toimintansa perjantaina 1.6.2018. Toiminta alkaa yhtenä ryhmänä, ja sitä muokataan tarvittaessa ikäluokittain pienempiin harjoitusryhmiin pelaajamäärien kasvaessa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen TiPS Harraste -joukkueeseen TÄÄLTÄ!

TiPS Harraste on joukkuemuotoista toimintaa 9-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jalkapallosta tai vähäisempi harjoitusmäärä on riittävä.

TiPS Harraste -joukkueiden toiminnassa pääset tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin, peruslajitaitoihin. Harrastejoukkueet harjoittelevat kahdesti viikossa läpi vuoden.

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.