TiPS Harraste 9-16 -vuotiaille aloittaa toimintansa 1.6.

TiPS Harraste aloittaa toimintansa perjantaina 1.6.2018. Toiminta alkaa yhtenä ryhmänä, ja sitä muokataan tarvittaessa ikäluokittain pienempiin harjoitusryhmiin pelaajamäärien kasvaessa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen TiPS Harraste -joukkueeseen TÄÄLTÄ!

TiPS Harraste on joukkuemuotoista toimintaa 9-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jalkapallosta tai vähäisempi harjoitusmäärä on riittävä.

TiPS Harraste -joukkueiden toiminnassa pääset tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin, peruslajitaitoihin. Harrastejoukkueet harjoittelevat kahdesti viikossa läpi vuoden.

TIPS HAKEE PÄÄTOIMISTA VALMENTAJAA

Tikkurilan Palloseura etsii päätoimista valmentajaa. Toimenkuvaan kuuluu valmennuslinjan ja Smartfootball metodin mukaisen opetusohjelman toteuttaminen. Smartfootball ja TiPS yhteistyöhön voit tutustua täältä: https://www.tikkurilanpalloseura.fi/2019/04/02/smartfootball-metodi-salou-ja-tikkurilan-palloseuran-yhteistyohon/ TiPS valmentajille tarjotaan Smartfootball -koulutus,