Terveystalo ja TiPS ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen

Terveystalo ja TiPS ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka avulla seura ohjaa pelaajien vammojen ja terveydenhoitoon liittyvät lääkäripalvelut Terveystalolle. Tavoitteena on paitsi ensiluokkainen terveydenhuolto myös avoin ja mutkaton yhteydenpito. Kaikki TiPS pelaajat sekä heidän perheenjäsenensä ovat tervetulleita Terveystaloon minkä tahansa vaivan johdosta.

Muistattehan Terveystalossa asioidessanne kertoa seuranne nimen (Tikkurilan Palloseura) ja varmistaa, että se kirjataan käynnin yhteyteen. Tämä paitsi helpottaa lääkärin työtä hänen tavatessaan urheilijoita vastaanotolla, seuran ilmoittaminen myös parantaa seurayhteistyösopimuksemme seurantaa.

Seuran yhteyshenkilö
Kehityskoordinaattori Micaela Frigren
050 560 8619
micaela.frigren@terveystalo.com

Lisää tietoa Terveystalo Sportista löydät täältä.


Terveystalo on yksi Suomen johtavista yksityisistä terveyspalveluiden tarjoajista. Yhtiö tarjoaa yleislääketieteen, työterveyden ja erikoissairaanhoidon palveluja, diagnostiikkapalveluja, päiväkirurgiaa, suunterveyden palveluja ja muita täydentäviä terveyspalveluja yritys- ja yksityisasiakkaille sekä julkisen sektorin asiakkaille.

Valtakunnalliseen verkostoon kuuluu noin 180 toimipaikkaa (joista 18 lääkärikeskus-sairaalaa) noin 100 paikkakunnalla. Lisäksi Terveystalo tarjoaa digitaalisia terveydenhuollon palveluja. Terveystalossa työskentelee lähes 9 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet on työsuhteessa ja puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Vuonna 2017 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,3 miljoonaa.

Terveystalon palvelutarjonta laajentui hammashuoltoon ja suunterveyden palveluihin kesällä 2015. Tavoitteenamme on rakentaa suunterveyden palveluista merkittävä osa valtakunnallista palvelutarjontaa ja tarjota jatkossa monipuolisia hammaslääketieteen ja -huollon palveluita koko verkoston kautta niin yksityis- kuin työterveysasiakkaille. Tällä hetkellä tarjoamme hammaslääketieteellisiä palveluja noin 20 yksikössä, kts. toimipaikat.

Terveystalo on suomalainen pörssiyhtiö

Terveystalo on suomalainen pörssiyhtiö, jonka omistuksesta tällä hetkellä lähes 80 % on suomalaista. Terveystalo listautui 13.10.2017 Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalle. Meillä on yhteensä yli 10 000 suomalaista osakkeenomistajaa, joista neljä merkittävää, pitkäjänteistä, institutionaalista sijoittajaa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö, Hartwall Capital ja Rettig Group Ab. Suurimmat osakkeenomistajat löytyvät sijoittajasivuiltamme.

Yksityissijoittajien joukossa on mukana Terveystalon johdon ja avainhenkilöiden lisäksi myös muita Terveystalossa työskenteleviä terveydenhuollon ammattilaisia ja muuta henkilöstöä. Terveystalosta sijoituskohteena löytyy lisätietoja sivulta www.terveystalo.com/sijoittajat.

Kannamme vastuuta Suomesta ja suomalaisista

Olemme sitoutuneet noudattamaan vastuullisen liiketoiminnan periaatteita ja terveydenhuollon korkeita eettisiä vaatimuksia. Toimimme Suomen lakien ja säännösten mukaisesti sekä maksamme veromme Suomeen. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2017 oli yhteensä 95 miljoonaa euroa ja maksettujen verojen osuus oli yli 20,3 miljoonaa euroa.

Kehitämme laaja-alaisesti suomalaista terveydenhuoltoa ja edistämme suomalaisten hyvinvointia. Vuonna 2017 investoimme suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 204,3 miljoonaa euroa. Suomen johtavana valtakunnallisena työterveyspalvelujen tuottajana vastaamme yli puolen miljoonan suomalaisen työterveyshuollosta. Lue lisää: Terveystalo yrityskansalaisena.

TERVEYSTALON PALVELUILLA ON AVAINLIPPU-TUNNUS

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Terveystalolle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Suomalaisen työnliiton jäsen
Suomalaista palvelua -avanlippu

Katin Kauneuskulma TiPS – kumppaniksi!

Erikoisosaamisena iho ja ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi Katin Kauneuskulma on ihonhoidon asiantuntijaliike; olemme palvelleet asiakkaitamme jo 30 vuotta. Tarjoamme erikoishoitopalveluja, -tuotteita ja ammattilaisratkaisuja ihonhoitoon. Meiltä myös

Lue lisää »YRITYSVAIKUTTAJA!

Tule mukaan tukemaan Tikkurilan Palloseuran toimintaa ja sen tekemää nuorisokasvatustyötä.
Pienikin panostus on suuri!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​