Otteluennakko

Otteluennakko TiPS – PK-35 Vantaa

Lauantaina 26.5. pelataan kauden toinen Vantaan derby, kun Tikkurilan Palloseura saa vieraakseen PK-35 Vantaan. Ottelu pelataan Tikkurilan urheilupuistossa klo 16:00 alkaen.

Naisten liiga on jo eri yhteyksissä todettu olevan harvinaisen tasainen tällä kaudella. PK-35:llä on kahdeksan pelatun ottelun jälkeen 15 pistettä koossa, ja se löytyy taulukossa kolmannelta sijalta. TiPS puolestaan on kerännyt tähän astisista otteluistaan kaksi pistettä kahdella tasapelillä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että TiPS on pelannut vasta kuusi ottelua. Tämä siitä syystä, että kaksi toukokuun alkupuolen ottelua siirrettiin pelattavaksi elokuun alussa.

TiPS:n pelaajista neljä on ollut reilut kaksi viikkoa TU17-maajoukkueen mukana EM-turnauksessa Latviassa. Suomi taisteli itsensä hienosti turnauksen kolmanneksi. Sijoitus takasi samalla Suomelle paikan syksyllä pelattavissa ikäluokan MM-kisoissa Uruguayssa. TiPS:sta maajoukkueen mukana olivat Joanna Tynnilä, Emmi Siren, Oona Siren ja Jenna Topra.

Molemmilla joukkueilla on kovasti voitto mielessä. Joukkueiden edellisessä tapaamisessa huhtikuussa kokenut PK-35 Vantaa otti pisteet kotiin varmoin ottein voittamalla ottelun numeroin 3-0. TiPS on pelannut viimeisen ottelunsa 5.5. Pallokissoja vastaan. Tuolloin pisteet tasattiin maalirikkaan ottelun jälkeen. PK-35 aloitti kauden hyvin, mutta neljään viimeiseen peliin ei ole mahtunut yhtään voittoa.

Tervetuloa Tikkurilaan lauantaina 26.5.!