URHEA-toiminnan info, lukuvuosi 2018-2019

Viimeiset Urhea-treenit pidettiin viime viikolla. Kiitos paljon kuluneesta lukuvuodesta ja hyvin tehdystä työstä. Toivottavasti koette, että Urhea-toiminta tukee ja on kiinteä osa urheilijoiden ja valmentajien arkea sekä seurojen työtä. Pyritään kehittämään toimintaa yhdessä vuosi vuodelta mahdollisimman hyvin.

Ensi vuoden harjoitteluun ilmoittautuminen, harjoituspaikat ja urheilijalistat

  • Huoltajat ilmoittavat nyt urheilijat ensi lukukauden harjoituksiin Suomisport.fi järjestelmän kautta. Viesti on mennyt oppilaiden huoltajien sähköposteihin. Ilmoittautuminen koskee myös tulevia 8. ja 9. luokan oppilaita eli 04 ja 03 ikäluokkia. Voi olla, ettei kaikki sähköpostit saavuta kaikkia vastaanottajia, joten ilmoittautumisen tekemisestä voi olla hyvä muistuttaa ikäluokkien pelaajia treeneissä tai omia viestintäkanavia pitkin. Ilmoittautuminen tulisi tehdä 30.5. mennessä.

 

 

Tiedoksi seuroille, Kisakallion yläkoululeiri

 

 

Terveisin,

Jari Savolainen
urheiluyläkoulutoiminnan kehittäjä
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia
0405307679