TiPS-fanikauppa

  • Pelikamat

Klikkaa: TiPS-fanikauppa

 


Pelikamat.net sai alkunsa uupuneen joukkuuenjohtajan yksinkertaisesta ajatuksesta: kuinka kykenisin nauttimaan tästä enemmän?

Tuohon kysymykseen vastaaminen on yrityksemme perimmäinen tavoite. Sen tehdäksemme on meidän valjastettava käyttöömme seuratoiminnan tärkeimmät muuttujat.

Ne ovat aika ja intohimo.

Missiomme on antaa seurojen sisällä ahertaville pikkupelimiehille ja -mimmeille, heidän aktiivisille isille ja äideille sekä joukkuetta pyörittäville toimihenkilöille enemmän aikaa keskittyä oleelliseen.

Tehokkaan ajan käytön kannalta tärkeä, mutta sanana tylsä varustestrategia oli myös yrityksemme perustajajäsenelle, huippujalkapalloilija Sebastian Sorsalle mysteeri.

”Ammattifutarina sitä ei tajuakaan kuinka hyvin kaikki on järjestetty. Menet treeneihin, puet nätisti viikatut kamat päällesi ja jätät ne harjoitusten jälkeen huoltajan pestäväksi. Kaikki tulee annettuna ja vain aniharvoin tulee ajateltua, että kukakohan tämän kaiken järjestää. Lapsuudessa se huoltaja taisi olla oma äiti, mutta poika oli yhtä tietämätön kaikesta työstä kuin nytkin!” Seba naurahtaa.

Sebastian Sorsan tarina on pelikamat.netin inspiraation lähde.

Malmin Palloseurassa seitsenvuotiaana aloittanut pikkupoika äänestettiin viime vuonna seuraihmisten ja fanien toimesta HJK:n kaikkien aikojen pelaajaksi. Seban ura jatkuu yhä, mutta hänen yrityksemme ytimeen tarjoama hiljainen tieto on meille korvaamatonta. Hänen avullaan opimme tuntemaan suomalaisen jalkapallon aivan ruohonjuuren alimmalta tasolta sen vehreimmälle huipulle asti.

Me tahdomme olla uuden ajan huoltajia.

Konseptimme tarjoaa avaimet uudenlaiseen varustestrategiaan, jonka avulla emme halua vain auttaa koko seura- ja urheiluyhteisöämme säästämään aikaa ja vaivaa, vaan teemme kenties jotakin vielä tärkeämpää. Me haluamme kirkastaa tämän urheilua rakastavan kansan sisällä palavan asian, intohimon.

Intohimosta urheiluun – Pelikamat.net