Tikkurilan Palloseura hakee valmentajia

Tikkurilan Palloseura hakee lisää valmentajia mukaan toimintaansa. Haemme valmentajia eri ikäluokkien ja joukkueiden toimintaan.

Haemme oman toimen ohella toimivia, kokemusta omaavia sekä koulutettuja valmentajia.

Tarjoamme myös nuorille ja valmentajauransa alussa oleville valmentajanaluille koulutusta, henkilökohtaista tutorointia sekä apuvalmentajan tehtäviä seurassa.

TiPS:n yli tuhannen pelaajan ja yli neljänkymmenen joukkueen joukosta löytyy valmentajalle eritasoisia haasteita.

Mikäli olet kiinnostunut valmentamisesta seurassamme, olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse, kertoen taustastasi CV:n muodossa ja toiveistasi.

 

Pasi Pihamaa
Valmennuspäällikkö
Tikkurilan Palloseura
pasi.pihamaa@tips.fi

 


Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja.

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Itä-Vantaalla Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. Seura perustettiin vuonna 1958.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle.


Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin.
Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla.

Miesten edustusjoukkueen kausi alkaa!

Miesten edustusjoukkueen kausi alkaa! Miesten edustuskoukkue avaa tämän futiskauden kotipelillä HyPSiä vastaan perjantaina 19.4.2024! Joukkue on valmistautunut kauteen hyvin, ja tavoitteena on lähteä voittamaan jokainen peli! TiPS

Lue lisää »

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »



KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​