Tikkurilan Palloseura hakee valmentajia

Tikkurilan Palloseura hakee lisää valmentajia mukaan toimintaansa. Haemme valmentajia eri ikäluokkien ja joukkueiden toimintaan.

Haemme oman toimen ohella toimivia, kokemusta omaavia sekä koulutettuja valmentajia.

Tarjoamme myös nuorille ja valmentajauransa alussa oleville valmentajanaluille koulutusta, henkilökohtaista tutorointia sekä apuvalmentajan tehtäviä seurassa.

TiPS:n yli tuhannen pelaajan ja yli neljänkymmenen joukkueen joukosta löytyy valmentajalle eritasoisia haasteita.

Mikäli olet kiinnostunut valmentamisesta seurassamme, olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse, kertoen taustastasi CV:n muodossa ja toiveistasi.

Pasi Pihamaa
Valmennuspäällikkö
Tikkurilan Palloseura
pasi.pihamaa@tips.fi

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja.

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Itä-Vantaalla Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. Seura perustettiin vuonna 1958.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle.

Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin.
Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla.