TiPS-Åland United 30.3.2018

Tips unga ligalag debuterar hemma mot Åland United på långfredagen. ÅU har redan spelat årets första ligamatch, hemma mot Pallokissat med resultatet 4-1.

 

I detta skede av säsongen är det svårt att komma med mer ingående tippningar och analyser inför matchen. Såväl Tips som ÅU hör till ligans mer oskrivna blad inför säsongen 2018. Tips kommer in med ett väldigt ungt och tekniskt skickligt lag, och ett lag som är väl sammansvetsat under tränaren Petteri Kaijaisiltas ledning.

 

Åland har också ett spännande lagbygge på gång under ledning av Samuel Fagerholm. Det åländska ligalaget har precis som sin motståndare många unga och skickliga spelare, men också rutinerade trotjänare som Pille Raadik och Briana Campos ryms med i truppen. Blir också spännande att se vilken roll Rosita Herreros Ossario, som förra året spelade för GBK, kommer att ta i det åländska laget.

 

Åland önskas varmt välkommet till Dickursby på långfredagen! Vi hoppas på en god och jämn match, men vi räknar med  att de gröna utmanarna tar tre poäng i sin debut 🙂KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!