TiPS aloittaa 2013-syntyneiden joukkuetoiminnan

TiPS aloittaa 2013-syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkuetoiminnan huhtikuussa 2018. Toiminnasta vastaa päätoiminen lasten valmentaja (LAT, C+ Lasten valmennukseen erikoistuminen, SPL B ) Juha Kiviharju.

Ilmoittautuminen on avattu. Lisätietoa TÄÄLTÄ.

Valmentaja
Juha Kiviharju
juha.kiviharju(a)tips.fi
0503465240

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Itä-Vantaalla Tikkurilan, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. Seura perustettiin vuonna 1958.

TiPS on laatuseura kaikilla mittareilla, niin yksilö- kuin joukkuetasollakin. Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin.
Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä.

Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla.
Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle.