TiPS järjestää Päiväkotien liikuntakaruselli -kiertueen

Tikkurilan Palloseura järjestää Päiväkotien liikuntakaruselli -kiertueen 2018 keväällä.

Tarkoituksena on tarjota jalkapallon tutustumiskäyntejä Suur-Tikkurilan ja Hakunilan alueen päiväkodeissa. Ohjaajamme tulevat mielellään päiväkodille liikuttamaan lapsia. Kohderyhmä kiertueella on 4-6 -vuotiaat lapset. Lukuvuoden aikana on tarkoitus vierailla useaan otteeseen myös samoissa päiväkodeissa. Aloitamme kiertueen maaliskuussa 2018. ja jatkamme toimintaa aina toukokuun loppuun 30.5. saakka.

• Tavoitteenamme on  saada lapsille lisää liikuntaa, innostaa heitä liikuntaan ja palloiluun.
  • Tarkoituksena on innostaa lapsia liikkumaan ja futisseikkailuun jalkapallon maailmaan.

Toiminta on täysin maksutonta päiväkodeille. Haemme Vantaan kaupungilta avustusta ohjaajakuluihin.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla. Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle. www.tikkurilanpalloseura.fi