Auron ja Tikkurilan Palloseura ovat solmineet yhteistyösopimuksen

Auron Tikkurila ja Tikkurilan Palloseura ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuodelle 2018. Auron haluaa olla mukana rakentamassa Tipsiläisten menestystarinaa auttamalla pelaajia, huoltajia, valmentajia ja koko TiPS perhettä pysymään hyvässä fyysisessä kunnossa.

Auron (ent. Auron Tikkurilan Kuntoasema) on toiminut jo useiden vuosikymmenten ajan ja joukossamme on kokeneita urheilufysioterapiaan ja jalkapalloon lajina erikoistuneita asiantuntijoita. Fysioterapian ammattilainen voi auttaa niin vammojen ennaltaehkäisyssä kuin vamman sattuessakin. Meiltä saat myös vinkkejä treeniin, kehonhuoltoon, manuaalisia käsittelyitä, laitehoitoja lihasten rentouttamiseen, jännitystiloihin tai revähdyksiin.

Auron tarjoaa TiPsiläisille etuja kaikista palveluista -20%

Urheilijakartoitukset TiPSiläiset saavat räätälöityyn hintaan sekä huoltajakoulutukset 1-2 kertaa vuodessa. Auronista saat halutessasi henkilökohtaisen valmentajan itsellesi tukemaan esimerkiksi vammasta kuntoutumisessa.

Tutustu koko palvelutarjontaamme

www.auron.fi

ja henkilökuntaamme osoitteesssa

Auronilaiset toivottavat TiPSiläisille hyviä treenejä menestystä pelikentille!