TiPS & Rantalainen yhteistyössä

Tikkurilan Palloseura ja Rantalainen ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Rantalainen on taloushallinnon palveluita tarjoava konserni, jolla on yli 40 vuoden kokemus tilitoimistoalalta. Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys. Yrityksesi käytettävissä on 600 koulutetun ammattilaisen osaaminen yli 40 paikkakunnalla. Palvelutarjontaan kuuluvat kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi asiantuntijapalvelut, yritysverotus ja tilintarkastus.  Tarjoamme kaikki yrityksen tarvitsemat taloushallinnon palvelut paikallisesti, ja Vantaalla toimistomme sijaitsevat Tikkurilassa ja Myyrmäessä.

Etsitkö tilitoimistokumppania, joka tarjoaa henkilökohtaista ja laadukasta palvelua paikallisesti? Ota yhteyttä Jussi Ala-Riskuun, puh. 010 321 6746 tai jussi.ala-risku(a)rantalainen.fi.

www.rantalainen.fi