Tikkurilan Palloseura ja Vantaan Jalkapalloseura ovat päättäneet yhdistää voimansa koskien B-tyttöjen tulevan kauden ykkösjoukkuetta. Molempien seurojen pelaajista koostuva yhteisjoukkue lähtee tavoittelemaan SM-sarjapaikkaa tammikuun lopussa alkavasta karsinnasta TiPS:n sarjapaikalla. Yhteisjoukkue tulee pelaamaan myös VJS:n sarjapaikalla B-tyttöjen Ykkösessä, mikäli SM-sarjapaikka varmistetaan. Päätös muodostaa yhteisjoukkue syntyi palvelemaan molempien seurojen pelaajia. Kummallakin osapuolella oli omat intressinsä ja lyhyiden neuvottelujen jälkeen molemmat leirit ovat tyytyväisiä.

TiPS:n toiminnanjohtaja Tapio Rostedt näkee yhteisjoukkueen olleen tähän hetkeen tärkeä palanen seuran B-tyttöjen tulevaisuutta ajatellen:

– Meillä oli haaste, kun useat B-ikäiset pelaajamme ovat myös avainpelaajia Naisten liigaan nousseessa edustusjoukkueessamme. Materiaalimme ei riitä loputtomiin ja välttääksemme ylikuormittamasta pelaajiamme halusimme etsiä yhteistyötahoa, joka voisi auttaa meitä tässä haasteessa. VJS osoitti kiinnostusta ja nopeasti olimme samalla aaltopituudella. Katson luottavaisena tulevaan ja uskon, että tämä on juuri nyt paras ratkaisu.

VJS:n urheilutoimenjohtaja Marko Kolsi on innoissaan yhteisjoukkueen tarjoamasta mahdollisuudesta entistä laadukkaampaan harjoitus- ja peliympäristöön:

– Kun meille tarjoutui TiPS:in yhteistyötarjouksen myötä mahdollisuus kilpailla korkeammalla tasolla, niin totta kai halusimme kuulla tämän tarkkaan. Meillä on vahva oma visio kehittää tyttöpuolen vanhempaa päätä ja yhteisjoukkueen luominen ei varsinaisesti ollut osa sitä. Näemme kuitenkin, että meidän tulee olla tietyissä määrin joustavia, kun on kyse pelaajien kehityksestä. Mielestäni tämä on nyt sellainen paketti, jossa yhteistyö on selkeästi pelaajien etu. Valmennustiimissä on osaamista, joukkueen arki on laadukas ja kasassa varsin laajasti urheilullinen pelaajisto.

Valmennuksesta yhdessä Jukka Lappalaisen kanssa vastaava Velimatti Helasterä on innoissaan ja samalla helpottunut, kun homma saatiin lopulta vietyä maaliin:

– Treenit ovat jo pyörineet yhdessä parisen viikkoa ja tekeminen on ollut hyvää. Tärkeää on tehdä tästä nyt yksi joukkue, jossa kaikki puhallamme yhteen hiileen. Valmennustiimimme on vahva ja kilpailutilanne joukkueessa hyvä. Näen tässä tytöille loistavan mahdollisuuden. Vesikielellä odotamme tulevaa karsintaa.

Valmennustiimissä ovat mukana Netta Koso ja VJS:n talenttivalmentaja. SM-karsintasarja alkaa 27.1.2018 kotiottelulla HJK:ta vastaan.

Lähde: vjs.fi

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​