Yritysmyyjäksi Tikkurilan Palloseuraan

Haemme aktiivisia tuloksentekijöitä Tikkurilan Palloseuran yritysmyyntiin!

Tarkoituksena on myydä TiPS palveluita ja näkyvyyttä Tikkurilan ja koko pääkaupunkiseudun yrityksille. Huolehdit olemassa olevista asiakassuhteista, kartoitat ja teet yhteystyösopimuksia uusien yrityskumppaneiden kanssa. Tutustu: TiPS Business Clubiin.

TiPS kuuluu suurimpien ja laadukkaimpien jalkapallon erikoisseurojen joukkoon Suomessa. Toimintamme ja pelaajamäärän positiivisen kasvun myötä tarvitsemme taloudellista selkänojaa tukemaan seuramme rakenteita. Meillä on Tikkurilan alueella toista tuhatta pelaajaa kattava rekisteri, mihin kuuluu kaikkineen noin 4000 alueen TiPS perheenjäsentä. Verkostojemme ja kumppanuuksien kautta olemme jatkuvasti yhteydessä jatkuvasti jopa 12 000 ihmiseen Itä-Vantaan alueella. Jatkuva yhteydenpito tapahtuu päivittäin uudella upealla TiPSin omistamalla Aktia-kentällä, nettisivujemme www.tips.fiuutisvirran, jäsensähköpostin, tapahtumien, yrityskumppanuuspostin, sosiaalisen median kautta. Hyvällä markkinointikampanjalla voidaan tavoittaa jopa 30 000 vantaalaista.

Odotamme sinulta,
Omaat perustaidot laadukkaasta myyntityöstä
Tiedät mitä tuloksellinen myyntityö edellyttää

Maksamme myyntiprovision toteutuneista kaupoista sopimuksen mukaan.

Työhakuilmoitus täältä

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Rostedt, tapio.rostedt@tips.fi, 045 144 7731