Syyskokous 30.10.2017

Tikkurilan Palloseura ry:n sääntömääräinen syyskokous Peltolan koululla maanantaina 30.10.2017 klo 18.
Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä sääntömuutokset.
Peltolan koulun osoite Lummetie 27 B, 01300 Vantaa
Tervetuloa!

Asialista

1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen esityslista

5. Sääntömuutokset ja voimaantulo

6. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet

7. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet

8. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat

9. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

Sääntömuutokset

Pykälä 7. Hallitus

Nykyinen pykälän alkuosa:

Seuran asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu syyskokouksessa valitut puheenjohtaja ja 5 – 15 varsinaista jäsentä sekä mahdollisesti valitut 5 – 15 varajäsentä.
Hallituksen ja seuran toiminta- ja tilikausi on 1. marraskuuta – 31. lokakuuta.

Uusi ehdotus:

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu syyskokouksen kahdeksi vuodeksi kerrallaan valitsema puheenjohtaja ja kahdeksi vuodeksi kerrallaan valittuina kuusi varsinaista jäsentä sekä mahdollisesti yhdestä viiteen yhdeksi vuodeksi valittua varajäsentä. Varsinaisista jäsenistä eroaa vuosittain kolme, ensin arvalla, sitten vuoron mukaan.

Pykälä 12. Varsinaiset kokoukset

Seuran syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
Kohtaan 6.

Nykyinen:

Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet

Uusi ehdotus:

Valitaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi ja muut hallituksen jäsenet erovuoroisten tai eroavien varsinaisten jäsenten tilalle sekä enintään viisi varajäsentä.