Ilmoittautuminen on auki Tikkurilan Palloseuran futisleirille syysloman ajaksi 16.-20.10.2017. Paikkana tuttu Aktia-kenttä/Hiekkaharjun koulu.


Leirin pääteemat ovat pienpelit ja pelikäsitys. Paljon erilaisia futispelejä – 2v2, 4v4, vastahyökkäyksiä & tilan tekemistä. Kakkospallot ja paluupallot pussiin #verkottötterölle. Suunnanmuutospelaamista, pelitaktiikkaa ja erilaisia pelitilanneharjoituksia. Lisäksi pelin painopisteen siirtoja & syvyys puolustuspelissä, leveys hyökätessä.


Laadukas opettaminen, mukavat kaverit ja mahtava fiilis. TiPS-futisleireillä ryhmät jaetaan tason mukaisesti ja teemoja harjoitellaan pienryhmissä.
Leirillä lapset harjoittelevat myös taitavuutta, henkilökohtaista taitoa.


Ohjaajina toimivat Tikkurilan Palloseuran koulutetut valmentajat. Vastuuohjaajana toimii Juha Kiviharju (LAT, C+ Lasten valmennukseen erikoistuminen, SPL B) .

Hinta 95€ koko viikko.

Hinnat sisältävät erinomaiset olosuhteet, ohjauksen, kentät sekä joka päivälle lämpimän lounaan. Iltapäivän lepotauolle voit ottaa mukaan terveellisen välipalan, esim. hedelmän tms. Leiriläisellä tulee olla oma tapaturmavakuutus tai Palloliiton kautta otettu vakuutusturva.


Varustus:
Oma pallo, pelikengät, säärisuojat, sopiva harjoitusasu, juomapullo ja tarvittaessa sadevarusteet.
Rankkasateen varalle tarvitset sisäliikuntavaatteet, jolloin olemme Hiekkaharjun koulun liikuntasalissa.


Peruutusehdot:
• Maksamalla ilmoittautumismaksun lunastat paikkasi leirillä. Maksettua leirimaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan.


Lisätietoja ja ilmoittautuminen LEIRISIVULTA.


Tina Kuusela

Seurakoordinaattori, Tikkurilan Palloseura ry

Puh. +358 400 423 447

tina.kuusela@tips.fi

www.tikkurilanpalloseura.fi

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​