Jere Roos TiPS T05 vastuuvalmentajaksi 2017-2018

Jere  Roos on toiminut TiPS 09 poikien vastuuvalmentajana syksyn 2017, ja siirtyy tulevaksi kaudeksi 2017-2018 tyttöjen T05- joukkueen vastuuvalmentajaksi.

Tulevalla kaudella Jere valmentaa myös tyttöjen B2 -joukkuetta.

Jere on valmentanut  Tikkurilan Palloseurassa vuodesta 2010, joista ensimmäiset kolme vuotta T02 valmentajana ja sen jälkeen 2015 loppukesästä P09 valmennuksen mukana. Näiden ohella Jere on valmentanut pienryhmiä taito- sekä kykykouluissa ja Urhea-aamuharjoituksissa. Valmentajakoulutus on SPL-C ja SHA-toiminnan kautta on muun koulutuksen lisäksi opiskeltu Ekkono-metodia. Pelaajana Jere on ollut 7-18v Tikkurilan Palloseurassa aina B-SM -tasolle saakka.