Jere  Roos on toiminut TiPS 09 poikien vastuuvalmentajana syksyn 2017, ja siirtyy tulevaksi kaudeksi 2017-2018 tyttöjen T05- joukkueen vastuuvalmentajaksi.

Tulevalla kaudella Jere valmentaa myös tyttöjen B2 -joukkuetta.


Jere on valmentanut  Tikkurilan Palloseurassa vuodesta 2010, joista ensimmäiset kolme vuotta T02 valmentajana ja sen jälkeen 2015 loppukesästä P09 valmennuksen mukana. Näiden ohella Jere on valmentanut pienryhmiä taito- sekä kykykouluissa ja Urhea-aamuharjoituksissa. Valmentajakoulutus on SPL-C ja SHA-toiminnan kautta on muun koulutuksen lisäksi opiskeltu Ekkono-metodia. Pelaajana Jere on ollut 7-18v Tikkurilan Palloseurassa aina B-SM -tasolle saakka.

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​