TiPS Vihreä valmentajahaku

Tikkurilan Palloseura etsii vastuuvalmentajia sekä valmentajia ensi kaudelle TiPS/Vihreään.

TiPS/Vihreät on ikäluokan haastejoukkuetoimintaa ja ne toimivat tiiviissä yhteistyössä TiPS/Akatemian kanssa.

TiPS Haasteen toiminnan tarkoituksena on tarjota laadukasta valmennusta pelaajille mahdollistaen yksilöllisen kehittymisen myös ikäluokan Akatemiajoukkueeseen.

Seura tarjoaa toimintaan hyvät olosuhteet, motivoituneet pelaajat, säännöllisen koulutuksen ja tuen seuran toimesta sekä kilpailukykyisen korvauksen.

Valmentajan mahdollisuuksien ja motivaation mukaan on mahdollista rakentaa myös isompi valmentamisen kokonaisuutta. Mahdollisuuksia on valmentaa myös muissa seuran joukkueissa tai seuran lisävalmennuksissa(Taito- ja Kykykoulut jne.)

Hakemuksessa on hyvä mainita ainakin ao.asiat.
– Valmentajan nimi ja yhteystiedot
– valmentajatausta: valmennuskoulutus ja – kokemus
– muu koulutus – ja osaaminen liikunnanalalta
– tavoitteesi valmentajana
– valmennusfilosofiasi lyhyesti
– korvauspyyntö
– valmennustehtävät ja ikäluokat, joista olet kiinnostunut.

Tapio Rostedt
Toiminnanjohtaja