TiPS 09 saa Jerestä vastuuvalmentajan, joka tulee organisoimaan ja kehittämään koko ikäluokkaa. Ikäluokka on erittäin tuttu, joten sisäänajo joukkueeseen onnistuu nopeasti. Tärkeintä on taata harjoittelun laatu koko ikäluokassa, jokaiselle peliryhmälle, tasonmukaisesti.

Jeren taustaa muutamalla sanalla.. Jere on valmentanut  Tikkurilan Palloseurassa vuodesta 2010, joista ensimmäiset kolme vuotta T02 valmentajana ja sen jälkeen 2015 loppukesästä P09 valmennuksen mukana. Näiden ohella Jere on valmentanut pienryhmiä taito- sekä kykykouluissa ja Urhea-aamuharjoituksissa. Valmentajakoulutus on SPL-C ja SHA-toiminnan kautta on muun koulutuksen lisäksi opiskeltu Ekkono-metodia. Pelaajana Jere on ollut 7-18v Tikkurilan Palloseurassa aina B-SM -tasolle saakka. Huikea TiPS ura!

”Näen Tipsin tulevan organisoitumisen hyvänä asiana pelaajien kannalta, sillä jokaiselle pitäisi jatkossa löytyä paikka missä pelata ja harjoitella, oli kyseessä sitten huipulle tähtäävää toimintaa tai vaikka sitten kevyempää harrastamista kavereiden kanssa. Tärkeää on myös, että valmennus on innostavaa, ammattitaitoista ja suunnitelmallista. Tipsissä on ollut aina hienoa valmentaa hyvässä ympäristössä hyvien tyyppien kanssa.”

 

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​