Kim Kuusisto TiPS pojat 2009-2011 valmennukseen

TERVETULOA KIM TiPSIIN

TiPS saa vahvistusta aloittaviin ikäluokkiin!

Kim Kuusisto, 25v, pelasi junnuvuodet  Korson Palloseurassa, AC Allianssissa ja PK-35  joukkueissa ( C-A jun ).  Ikäluokkansa lupaavimpien pelaajien joukkoon lukeutuva taitopelaaja murtautui aina poikamaajoukkueiden porteille  saakka (poikamaajoukkueleirit alle 15-18 v.). Junnuvuosien jälkeen tie vei Toni Korkeakunnaksen valmentamaan FC Viikinkeihin ja miesten 1. divisioonaan.  Kauden 2011-2012 Kim Kuusisto pelasi Tikkurilan Palloseuran 2. divisioonajoukkueessa ja kaudella 2012-2013 matka jatkui Karjaalle ja BK-46 rivehin (2. div.). Nyt katseet ovat olleet jo muutaman vuoden valmennustehtävissä.

Kimillä on erittäin paljon annettavaa suomalaiselle futiksella, ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme Kimin TiPSiin.

Kim Kuusisto TiPS  tulee valmentamaan poikien 2011-2009  -ikäluokkia. Valmennustehtävät alkavat 1.8.2017