TiPS vahvistaa valmennustaan: Umid Dibachy siirtyy TiPSiin

TiPS tekee erittäin kovan luokan hankinnan valmennustiimiinsä! TERVETULOA UMID TiPSIIN


Umid Dibachy on valmentanut  Suomessa 11 vuotta mm. Åifk, TPS, HJK. Lisäksi ko. seuroissa taitokouluja, talenttijalkapalloa, futiskouluja, yksilövalmennusta.

*Turkissa useana vuotena Konyasporin U12-U15 joukkueiden valmentajana.


Valmentajana Umid Dibachy on organisoiva ja kilpailuhenkinen ja isoin tavoite on kehittää ja tulevaisuudessa nähdä valmennettavia huipputasolla.


Umid Dibachyn koulutukset:

  • Valmentajan ammattitutkinto
  • Liikunnanohjaaja (koulutus)
  • UEFA-B tutkinto
  • Henkinen/fyysinen erityisvalmennus
  • Konyasporin valmennuskoulussa (Turkki)

Umid Dibachy: ”Tipsissä olen ollut vasta vähän aikaa ja olen hyvin viihtynyt täällä. Yleensä seuroissa valmennuspäälliköt eivät tee näin paljon töitä valmentajien kanssa. Olen sitä mieltä, että valmennuspäällikön pitää tietää mitä joukkueissa tapahtuu eli se yhteistyökyky ja ammattitaito on mielestäni Suomessa isoin puute seuran kehityksessä. Pasi on yllättävän hyvin on ottanut yhteyttä ja huomaan, että hän on hiukan erilainen eli hän uskoo sitä mitä näkee, eikä kuule. Toivon, että 2-3 vuodessa saadaan hyvät akatemia -tasoiset ryhmät ja pelaajienmäärät lisääntyy.”

 

 

 KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!