Tikkurilan Palloseuran TiPS/Akatemia etsii vielä muutamaa valmentajaa, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään kilpajalkapalloa.

TiPS Akatemian toiminta tulee olemaan tavoitteellista kilpatoimintaa ikäluokissa U8- U20 ja toiminta on tarkoitettu tavoitteellisille kilpapelaajille.


Näiden pelaajien kehittymisen tueksi seura etsii hyvät pelin opettamisen taidot omaavia ja intohimoisia valmentajia ensi kauden Akatemiajoukkueisiin.

Seura tarjoaa mm. Akatemian valmentajille hyvät olosuhteet, motivoituneet kilpapelaajat, säännöllisen koulutuksen ja tuen seuran toimesta sekä kilpailukykyisen korvauksen.


Valmentajan mahdollisuuksien ja motivaation mukaan on mahdollista rakentaa myös isompi valmentamisen kokonaisuutta. Mahdollisuuksia on valmentaa Akatemiassa tai muilla tasoilla sekä seuran lisävalmennuksissa (Taito- ja Kykykoulut, Urhea jne.)


Hakemuksessa on hyvä mainita ainakin ao.asiat.
– Valmentajan nimi ja yhteystiedot
– valmentajatausta: valmennuskoulutus ja – kokemus
– muu koulutus – ja osaaminen liikunnanalalta
– tavoitteesi valmentajana
– valmennusfilosofiasi lyhyesti
– korvauspyyntö
– valmennustehtävät ja ikäluokat, joista olet kiinnostunut.


Kysymyksiin vastaa ja lisätietoa antaa seuran Valmennuspäällikkö Pasi Hyyhö.

Pasi Hyyhö
Valmennuspäällikkö
Tikkurilan Palloseura
Leinikkitie 20, 01350 Vantaa
Tel: + 358400519511
email: pasi.hyyho@tips.fi

 

B-juniorit (pojat P17) avoimet harjoitukset

B-junioreiden (pojat P17) avoimet harjoitukset BYJ1 joukkue Tikkurilan Palloseuran ja Pakkalan Palloseuran B-junioreiden kilpailullinen YJ1-ryhmä järjestää avoimet harjoitukset 2.11–16.11. Joukkueeseen voivat hakeutua 2008- ja 2007-syntyneet

Lue lisää »

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​