Aikuisten Futiskoulu jatkuu sitten taas 20.8.2017… ja koko syksy painetaan kovalla tempolla 😉 Mukana on ollut noin kymmenisen innokasta (touko- ja kesäkuussa), joten elokuussa voitaisiin tuplata määrää. Kesä levätään, jotta jaksetaan syksyllä taas treenata😀 Nähdään kentällä.


HUOMIO. TiPS aikuisfutis myös heinäkuussa! Vapaaehtoiset treenit pyörii koko kesän. Mukaan tarvitset vain pallon. Lisätietoa tapio.rostedt@tips.fi …Olemme nyt myös nimenhuudossa: https://tipsaikuisfutis.nimenhuuto.com


Lisätietoa:

Tapio Rostedt
Toiminnanjohtaja
Tikkurilan Palloseura ry
Leinikkitie 20, 01350 Vantaa
Tel. 045 144 7731
Email: tapio.rostedt@tips.fi
www.tikkurilanpalloseura.fi

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​