TiPS ja Tixi Travel yhteistyöhön

Tixi Travel

Lisätietoa: https://tixitravel.fi/


Tixi Travel rjestää teemamatkoja, kuten konsertti-, fani- ja festarimatkat, panimomatkat ja reissut isoihin urheilutapahtumiin. Tixi Travelin matkalla saat aina vähän enemmän rahalle vastinetta! Lisäksi asioit aina suoraan Tixi Travelin oman asiakaspalvelijan kanssa.

Tixi Travelin vahvuus on räätälöidyt ryhmämatkat yrityksille ja yhdistyksille. Laaja verkosto Baltiassa takaa onnistuneen matkan. Asiakkaille liikematka Latviaan tai Viroon? Vaihtelun vuoksi kokousmatkalle Tallinnaan ja tähän virkistysmatkan yhdistäminen? Urheiluleiri Virossa tai luokkaretki Vantaalla? Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille sopiva matka!

Matkanjärjestäjille on tarjolla edulliset ohjelmapaketit kuljetuksineen. Tarjolla on retki- tai lentokenttäkuljetus pienemmällekin ryhmälle, räätälöity päiväretki pääkaupunkiseudulla tai koko paketti sisältäen kuljetuksen, ohjelman ja yhteistyökumppaneiltamme majoituksen.

Tixi Travel on rekisteröity matkanjärjestäjä. Kuulumme Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin ja näin olemme vastuullinen sekä luotettava matkanjärjestäjä. Valmismatka on asiakkaalle turvallinen valinta ja asiakkaan oikeudet on turvattu.


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe
klo 9.30–15.00
Tel +358 10 322 7098
E-mail info@tixitravel.fi

Tarjouspyynnöt ja kyselyt voit myös tehdä yhteydenottolomakkeen kautta.

POSTIOSOITE
Tixi Travel
Tikkuraitti 17
01300 Vantaa
FINLAND

 KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!