TiPS ja Oklahoma yhteistyöhön

Lisätietoa: https://www.oklahoma.fi/

Villin Lännen ruokaa suomalaiseen makuun

Tervetuloa nauttimaan keittiömme maittavista villin lännen ruoista jotka valmistetaan aina parhaista raaka-aineista ja suomalaiseen makuun. Löydät listalta myös tutummat grilli-, kasvis- ja kanaruoat sekä paljon muuta. Katso lisää à la carte -listaltamme. Oklahomaan ovat myös ryhmät tervetulleita!

Lounasta lännen tyyliin

Oklahoman seisovan pöydän lounas on runsas ja monipuolinen sekä varmasti lajissaan kaupungin parhaimmistoa. Kuluvan viikon lounaat näet sivuiltamme sekä facebookista. Voit halutessasi tilata myös lounaslistan automaattisesti suoraan sähköpostiisi.

PUHELIN

OSOITE