Tikkurilan Palloseura perustaa kaupunginosajoukkueet Hakunilaan. T08-11 ja P08-11. Kaupunginosajoukkue perustetaan, mikäli riittävästi jäseniä ilmoittautuu joukkueisiin. Ilmoittautuminen: tapio.rostedt@tips.fi  Ilmoittautuneille lisätiedot toiminnasta mm. harjoitusvuorot ja valmentajat.


TiPS Hakunilaan perustetaan T08 ja T09 (tytöt)

Toiminta käynnistyy 11.8.2017. Valmennustiimi on valittu. Harjoitusvuorot Hakunilasta ti 18-19 ja pe 17-18. Samat vuorot jatkuvat talvella Hakunilan hallissa.

Lisätietoa: Tapio Rostedt, tapio.rostedt@tips.fi


TiPS Hakunilaan perustetaan P10 ja P11 (pojat)

Toiminta käynnistyy 11.8.2017. Vastuuvalmentajaksi on valittu Lauri Elo. Harjoitusvuorot Hakunilasta ti 17-18 ja pe 18-19. Samat vuorot jatkuvat talvella Hakunilan hallissa.

Lisätietoa: Tapio Rostedt, tapio.rostedt@tips.fi


Futisleiri Hakunilassa.

TiPS Hakunilan leiriviikko 7.-9.8.2017 #TiPS 3v3 pelileiri 2007-2011 tytöille ja pojille, Hakunilassa.

Leirin pääteemana erityisesti 3v3-pelit. Paljon turnausmuotoista pelaamista tasonmukaisissa joukkueissa, monipuolinen oppimisympäristö. Keskitytään pelaajien pelitaitojen kehittämiseen. LeiriCup päättää mahtavan futisleirin. Laadukas opettaminen, mukavat kaverit ja mahtava fiilis.
Valmentajat ja ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 8.30 alkaen aina 15.30 saakka. Ohjattu futisleiritoiminta aloitetaan päivittäin 9.00 ja päätetään klo 15.00
Hinnat sisältävät erinomaiset olosuhteet, ohjauksen, kentät sekä joka päivälle lämpimän aterian.
Varustus: Oma pallo, pelikengät, säärisuojat, sopiva harjoitusasu, ruokailuvarusteet (lautanen, muki ja haarukka), juomapullo, päähine ja tarvittaessa sadevarusteet.
Hinta 60€
Ilmoittautuminen sähköpostilla: tapio.rostedt@tips.fi


Ilmoitathan, mikäli olisit halukas pelaamaan TiPS Hakunilassa!


TiPS on laatuseura kaikilla mittareilla, niin yksilö- kuin joukkuetasollakin. Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin.
Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla.

Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle.

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​