TiPS ja HopLop yhteistyöhön

HopLop

www.hoplop.fi

HopLop on liikunnallinen seikkailupuisto, joka tarjoaa lapsille tekemistä ja ympäristön, jossa vanhemmat ja muut läheiset pääsevät osallisiksi lasten liikuntaleikkeihin kannustajina, rohkaisijoina ja leikkikumppaneina.

Sähköposti……………asiakaspalvelu@hoplop.fi

Asiakaspalvelu……..010 837 3041

JÄRJESTÄ UNOHTUMATTOMAT SYNTTÄRIT – HELPOSTI!

Synttärijuhla HopLopissa on valtava elämys päivänsankarille. Mieluisa juhlateema ja innostava ympäristö nostavat juhlatunnelman kattoon, juhlaväki riemuitsee – ja sinä säästät aikaa ja vaivaa arjen kiireiden keskellä. Syntymäpäiväjuhla toteutetaan juuri sinun toiveidesi mukaisesti ja yhteinen viihtyminen on taattu.

Rahanarvoinen arkipäivän etu: ma-pe jokainen juhlija pääsee karkeloihin 5 euroa edullisemmin! Hinnat alkaen 18,90 €/lapsi,

Varaa lasten synttärit tästä tai varauspalvelustamme:
010 837 3041 (avoinna ma-pe 10-17, la-su 10-14).