YHTEYSTIEDOT

Puhelin: 09-8735400

Tennistie 3, 01370 Vantaa

www.kuntosalihiekkaharju.fi


Meille on tärkeintä sinun onnistuminen. Yli 20 vuoden kotimaisella kokemuksella tunnemme suomalaiset.

Foreverin ainutlaatuinen asiakaspolku tukee sinua sekä alussa että matkan varrella.

Meillä on tapana onnistua
Asiakkaidemme onnistuminen on meille kaikkein tärkeintä. Koko henkilökuntamme on sitoutunut tähän tavoitteeseen ja teemme kaikkemme sen toteutumiseksi. Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita » 

Salitsemppari tukenasi
Jokaisella klubillamme on salitsemppari, jonka tehtävänä on auttaa uusi asiakas alkuun sekä kannustaa ja motivoida asiakkuuden aikana.

Fysioterapeutti auttaa alkuun
Jokainen uusi asiakkaamme saa veloituksetta fysioterapeutin liike- ja terveysanalyysin. Fysioterapeutin avulla ennaltaehkäiset tulevia kipuja ja korjaat nykyisiä ongelmia.

Kuntosalin starttikurssit
Ilmainen kuntosalin starttikurssi sopii jokaiselle, joka tarvitsee apua kuntosaliharjoittelun aloittamisessa. Kurssilla käydään läpi perusohjelma kuntosalille sekä yleistä tietoa harjoittelusta. Kursseja alkaa klubeillamme joka viikko.

Ohjaaja kuntosalilla -tunnit
Tuntien aikana kuntosalilla on ohjaaja avustamassa. Nykäise hihasta, kun tarvitset vinkkejä yksittäisiin liikkeisiin, uutta motivaatiota tai apua alkuun. Olemme täällä sinua varten.

Markkinoiden helpointa ryhmäliikuntaa
Ryhmäliikuntakalenterimme maa-tunnit sopivat helppoutensa vuoksi erinomaisesti niille, jotka vasta aloittelevat liikunnan harrastamista. Tunnit eivät sisällä vaikeita askelkuvioita, ja voit varioida liikkeet sinulle sopiviksi ohjaajan ohjeiden mukaan.

Ainutlaatuiset motivointituotteet
Meille on tärkeää, että motivaatiosi säilyy läpi asiakkuuden. Ilmoittaudu esimerkiksi kotihaku-palveluun, niin haemme sinut kotoa.

Monipuolinen ryhmäliikunta
Tunteja vauvasta vaariin, joogasta kahvakuulaan.

Meillä on markkinoiden laajin palvelutarjonta
Et kyllästy, löydät uusia lajeja. Jokaiselle löytyy oma laji. Tiesitkö, että asiakkaamme pääsevät esimerkiksi uimaan veloituksetta? Hyödynnä myös tutkitusti tehokasta Fustra-harjoittelua, ravintovalmennusta ja Forever Fysion palveluita.

Ainutlaatuinen omakunto-tuote, jossa maksat vain siitä mitä valitset.
Kaikki olemme erilaisia, valitse juuri sinulle sopivat palvelut.

 

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​