TiPS Hakunilaan perustetaan P10 ja P11.

Toiminta käynnistyy 11.8.2017.  Vastuuvalmentajaksi on valittu Lauri Elo. Harjoitusvuorot Hakunilasta ti 17-18 ja pe 18-19. Samat vuorot jatkuvat talvella Hakunilan hallissa. Tervetuloa vanhempainkokoukseen 19.6.2017 klo 19.00 Hakunilan uimahallin kokoustilaan, jossa kerrotaan joukkueen toiminnasta tarkemmin.

  • Lisätietoa: Tapio Rostedt, tapio.rostedt@tips.fi

 

Futisleiri Hakunilassa.

TiPS Hakunilan leiriviikko 7.-9.8.2017 #TiPS 3v3 pelileiri 2007-2011 tytöille ja pojille, Hakunilassa.

  • Leirin pääteemana erityisesti 3v3-pelit. Paljon turnausmuotoista pelaamista tasonmukaisissa joukkueissa, monipuolinen oppimisympäristö. Keskitytään pelaajien pelitaitojen kehittämiseen. LeiriCup päättää mahtavan futisleirin. Laadukas opettaminen, mukavat kaverit ja mahtava fiilis.
  • Valmentajat ja ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 8.30 alkaen aina 15.30 saakka. Ohjattu futisleiritoiminta aloitetaan päivittäin 9.00 ja päätetään klo 15.00
  • Hinnat sisältävät erinomaiset olosuhteet, ohjauksen, kentät sekä joka päivälle lämpimän aterian.
  • Varustus: Oma pallo, pelikengät, säärisuojat, sopiva harjoitusasu, ruokailuvarusteet (lautanen, muki ja haarukka), juomapullo, päähine ja tarvittaessa sadevarusteet.
  • Hinta 60€
  • Ilmoittautuminen sähköpostilla: tapio.rostedt@tips.fi

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​