Tikkurilan Palloseura on päättänyt uudistaa valmennustoimintaansa.

Seura tarjoaa tulevaisuudessa laadukkaan valmennuksen ja toimintaympäristön, jossa pelaajat voivat kehittyä ja harrastaa omien tavoitteiden mukaisesti.


Seuran valmennustoiminta tulee jakaantumaan kolmeen osaan:

TiPS Akatemiaan, TiPS Vihreään ja TiPS Harrasteeseen.

Lisätietoa: https://www.tikkurilanpalloseura.fi/tips-akatemia/


TiPS Akatemia jakaantuu:

• TiPS Akatemiaan U12 – A-jun.
• TiPS Nappula- Akatemiaan U8 – U11
• TiPS Vihreään U8 – A jun.
• TiPS Harraste ryhmät U8 – A jun.


TiPS Akatemian toiminta tulee olemaan tavoitteellista kilpatoimintaa ja toiminta on tarkoitettu tavoitteellisille kilpapelaajille. Akatemian valmennuksesta vastaa seuran valmennuspäällikkö. Valmentajat ovat seuran valitsemia koulutettuja ja palkattuja ammattivalmentajia. Akatemiajoukkueiden valmentajat valitaan elokuuhun 2017 mennessä. Joukkueet muodostetaan syksyn 2017 aikana ja Akatemiajoukkueet aloittavat toiminnan loka- marraskuussa. Akatemiajoukkueiden pelaajavalinnoista vastaa seuran valmennuspäällikkö yhdessä ikäluokan Akatemiajoukkueen päävalmentajan kanssa. Akatemiajoukkueet harjoittelevat ja pelaavat yhtenäisen valmennuslinjauksen mukaisesti. Pelaajien kehittymistä seurataan säännöllisesti kauden aikana testeillä ja Akatemiajoukkueet tekevät tiivistä yhteistyötä TiPS Vihreän kanssa.


TiPS Vihreä tarjoaa laadukasta haastejoukkuetoimintaa. Joukkueessa on laadukas valmennus ja haastejoukkueet toimivat tiiviissä yhteistyössä ikäluokan Akatemiajoukkueiden kanssa. Pelaajien liikkuminen on säännöllistä joukkueiden välillä. TiPS Vihreän valmennuksesta vastaa seuran valmennuspäällikkö. Ikäluokan Akatemiajoukkueen päävalmentaja vastaa koko ikäluokan valmennustoiminnasta seuran valmennuslinjauksen mukaisesti. Ikäluokkien valmennustoiminta saa vahvan perustan valmennukselliseen sisältöön seuran valmennuslinjasta. Joukkueet muodostetaan syksyn 2017 aikana ja Haastejoukkueet aloittavat toiminnan loka- marraskuussa.


TiPS Harrasteen toiminta on kaikille avointa toimintaa. Harrasteessa tarjotaan kaikille mahdollisuus harjoitella ja pelata jalkapalloa. Toiminnan pääpainona on liikkumisen ilo, lajin perustaitojen oppiminen ja harrastaminen. Valmennuksellinen perusta tulee Harrasteen puolella seuran valmennuslinjasta. TiPS harrasteen valmennuksesta vastaa seuran seurakoordinaattori. TiPS Harrasteesta on mahdollista siirtyä myös TiPS Vihreään ja sieltä eteenpäin TiPS Akatemiaan kehittymisen myötä.


Lisäinfoa tulevasta toiminnasta tulee kevään aikana.

Pasi Hyyhö
Valmennuspäällikkö
0400 519 511
pasi.hyyho@tips.fi


Tina Kuusela
Seurakoordinaattori
0400 423 447
tina.kuusela@tips.fi


Tapio Rostedt
Toiminnanjohtaja
045 144 7731
tapio.rostedt@tips.fi

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​