TiPS Miesten edustusjoukkue aloittaa tänään

Tänään potkaistaan vihdoin kausi 2017 käyntiin sarjapelien osalta!

Joukkueen päävalmentaja Antti-Ville Seppäkn odottaa pienen pojan innolla tulevaa: ”Olen todella innoissani, että vihdoin odotus loppuu ja tosipelit alkavat. Pitkä talvi on tehty duunia ja odotukset joukkuetta kohtaan ovat todella korkealla. Joukkueen kasaaminen on ollut positiivisessa mielessä haastavaa, koska halukkaita jengiin on ollut mielettömän paljon. Joukkueessa on positiivinen ilmapiiri ja jokainen uusi pelaaja on sopeutunut hyvin joukkueeseen. Tavoite on selvä, nousu.”


Kolmosen toinen kausi tälle joukkueelle tuo jälleen tukun uusia vastustajia, kun lohkoksi on vaihtunut Helsingin ja Uudenmaan piirin kolmosen kakkosloshko. Ensimmäisen testin kauden avauksessa tuo KäPa/United, josta valmentaja Sepälläkin on vain vähän tietoa: ”Päivän vastustaja on uusi tuttavuus. Vastassa on tietojen mukaan nuori ja taitava joukkue, jolta ei varmasti ilmaiseksi pisteitä saa. Lähdemme otteluun ainakin omissa papereissani ennakkosuosikkina. Tärkeintä on, että pystymme pitämään oman tasomme, keskittymään sovittuihin asioihin ja kestämään paineet.”


TiPSin kauden avaus Kumpulan tekonurmella 20:15, vastassa KäPa/United!