Huippupelaajaksi kehittyminen, TiPS koulutus

Palloliiton aluevalmentajan Samu Kosken vetämä koulutus on keskiviikkona 5.4. teemalla Huippupelaajaksi kehittyminen. Koulutuksen tavoitteena on avata nuorten huippupelaajien kehittymiseen vaikuttavista tekijöistä, siitä miten valmentaja/seura voimme tukea pelaajien kehittymistä sekä seuran yhteisten toimintatapojen hyödyistä osan pelaajakehitystoimintaa.


TiPS haluaa tukea tavoitteellisten pelaajien kehittymistä kohti huipputasoa. Tämän takia on hyvä kuulla missä nuorten huipputasolla mennään, mitä asioita meidän valmentajien tulee huomioida harjoittelussa ja mistä asioista menestyminen koostuu.

Aluevalmentaja Samu Koski tulee vetämään koulutuksen ja kertomaan omista näkemyksistään ja kokemuksistaan nuorten huippupelaajien kehittämiseen liittyvistä asioista. Samu on toiminut valmentajana mm.PK-35:ssa, FC Hongassa, HJK:ssa ja nyt Palloliitossa aluejoukkuevalmentajana. Hänellä on UEFA Pro- tutkinto.

Koulutuksen teemana on huippupelaajaksi kehittyminen sekä valmentajien ja seuran rooli tukemassa tätä tavoitetta. Samulla on pitkä tausta kotimaan nuorten huippupelaajien valmentamisesta sekä kokemusta ja näkemystä kertoa tekijöistä, jotka tukevat huippupelaajaksi kehittymistä. Lisäksi Samu kertoo hyödyistä, joita seuran yhteinen tapa toimia, harjoitella ja pelata tuo pelaajien kehittymiseen.


Lisätietoa:

Pasi Hyyhö
Valmennuspäällikkö
Tikkurilan Palloseura
Leinikkitie 20, 01350 Vantaa
Tel: + 358400519511
email: pasi.hyyho@tips.fi
www.tikkurilanpalloseura.fi