Suomen Palloliiton Uudenmaan piiri piti kevätkokouksen 27.3.2017 Kuninkaantien lukion tiloissa Espoossa. Paikalla oli 24 seuraa, jotka edustivat 286 ääntä. Kokouksessa hyväksyttiin toimintaketomus ja tilnpäätös hallituksen esittämässä muodossa ja myönnettiin vastuuvapaus asianosaisille. Vuoden 2016 taloudelloinen tulos oli 36 582 €. Vuodelle 2017 on budjetoitu negatiivinen tulos, -58 371 €.

Koska syyskokouksessa 2016 valittu puheenjohtaja ei ottanut tehtävää vastaan, valittiin piirille uusi puheenjohtaja kevätkokouksessa. Valintaprosessi tehtiin uudella tavalla ja piiri pyysi halukkaita ehdokkaita ilmoirttautumaan hyvissä ajoin ennen kokousta. Ainoa puheenjohtajaksi ilmoittautunut oli Tikkurilan Palloseuran puheenjohtaja Ilkka Laanti. Kokoksessa ei tullut esille muita ehdokkaita ja Ilkka Laanti valittiin yksimielisesti Uudenmaan piirin puheenjohtajaksi toimikaudeksi 2017-18.

Valintaprosessista ja uudesta puheenjohtajasta lisää täältä.

Lisätietoja: Piirijohtaja Matti Räisänen, matti.raisanen@palloliitto.fi, 050 522 3696

Kuva & Lähde: Palloliitto Uusimaa nettisivut

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​