Pelinohjaaja -koulutuksen ilmoittautuminen on auki!

Pelinohjaajakoulutus pidetään 15.3.2017 seuran toimistolla. Ilmoittautuminen on auki.

Pelinohjaajienkoulutus on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten ohjaustoimintaa aloitteleville henkilöille. Pelinohjaajakoulutus toimii hyvin ponnahduslautana myös erotuomariuralle. Koulutus on suunnattu erityisesti C14-ikäluokalle, mutta tervetulleita ovat myös vanhemmat juniorit ja aikuiset. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloon taas uudesta näkökulmasta ja antaa lisävalmiuksia toimia lasten kanssa. Pelinohjaajakoulutuksen käyneet saavat toimia tuomareina Leikkimaailmaikäisten peleissä.

Ilmoittautumislinkkiin pääset tästä

Lisätietoja Seurakoordinaattori Tina Kuuselalta 0400 423 447/tina.kuusela@tips.fi