ME OLEMME

Mahdollistaa kaikille ikäluokille – iltapäiväkerholaisista aikuisiin – omien tavoitteidensa mukaisen kilpailemisen ja harrastamisen turvallisessa ympäristössä ja terveessä arvomaailmassa.

Toiminta vaatii vakaan talouden. Yhteistyökumppanuuksista vastaanotetut tulot käytämme harjoittelutilojen vuokriin, ammattivalmentajien palkkioihin sekä koulutus-, sarja-, turnaus-, lisenssi- ja osallistumismaksuihin.

Motivoituneet ja lahjakkaat junioripelaajat seura kasvattaa Suomen eliittiin omassa TiPS Akatemiassaan. Naisten joukkue pelaa korkeimmalla tasolla Kansallisessa liigassa ja miehet kilpailevat noususta miesten kakkoseen.

Yli tuhannen harrastajan jäsenistö ja heidän läheisensä sekä kasvava kannatusjäsenistömme tekee seurasta vaikutusvaltaisen toimijan. Tavoitamme yli 5000 henkilön TiPS-yhteisön.

Kertokaa nyt teistä - valinta on teidän

Kokosimme helpot pakettiratkaisut yrityksille, jotka haluavat antaa tukensa Tikkurilan Palloseuran toiminnalle ja sen tekemälle nuorisokasvatustyölle

Perussyke
Kannattaja

• Kaksi kausikorttia
  • Tarjousviesti TiPSin jäsenkirjeessä

Vihreäsyke
Jäsenetutarjoaja

• Kaksi kausikorttia
  • Tarjousviestin TiPSin jäsenkirjeessä
SUosituin

Treenisyke VAIKUTTAJA​

• Oma tapasi vaikuttaa
  • Tarjousviestin TiPSin jäsenkirjeessä

TREENISYKE

Valitse oma tapasi vaikuttaa - Kaikki yrityskumppanit ovat meille tärkeitä.
Tässä muutama ehdotus yhteistyön muodoksi. Myyjämme räätälöivät teille sopivia vaihtoehtoja mielellään.

TREENISYKE: YHTEISKUNTAVASTUU

Teemme esimerkillistä nuorisokasvatustyötä 3-vuotiaista aikuisikään kasvavien nuorten parissa edistämällä heidän liikuntaharrastustaan ja hyvinvointiaan turvallisessa ja kehittävässä ympäristössä.

Tarjoamme tätä vaihtoehtoa yrityksille, joille nuorisotyö on tärkeä arvo.

TREENISYKE: EDUSTUS

Samanarvoisuus, menestys, uskallus – nuori ja Kansallisessa Liigassakin menestyvä naisten edustusjoukkueemme on täydellinen ”urheilullisten tyttöjen esikuva” ja arvokas viestinviejä omassa skenessään.

Jos tasa-arvo tai naiset kohderyhmänä ovat teille tärkeitä, valitse tämä vaihtoehto.

TREENISYKE: MYYNTI

TiPS tarjoaa yrityksille näkyvyyttä ja suoran markkinointikanavan n. 5.000 vantaalaiselle kuluttajalle pelkästään omassa yhteisössään.

Tämä vaihtoehto soveltuu yrityksille, jotka hakevat kasvua ja myyntituloksia.

Tukensa toiminnalle ovat jo osoittaneet