ME OLEMME

• Mahdollistaja

Mahdollistaa kaikille ikäluokille – iltapäiväkerholaisista aikuisiin – omien tavoitteidensa mukaisen kilpailemisen ja harrastamisen turvallisessa ympäristössä ja terveessä arvomaailmassa.

• Laadukas ja kehittyvä

Toiminta vaatii vakaan talouden. Yhteistyökumppanuuksista vastaanotetut tulot käytämme harjoittelutilojen vuokriin, ammattivalmentajien palkkioihin sekä koulutus-, sarja-, turnaus-, lisenssi- ja osallistumismaksuihin.

• Kilpailullinen
Motivoituneet ja lahjakkaat junioripelaajat seura kasvattaa Suomen eliittiin omassa TiPS Akatemiassaan. Naisten joukkue pelaa korkeimmalla tasolla Kansallisessa liigassa ja miehet kilpailevat noususta miesten kakkoseen.
  • Suomen suurimpia

Yli tuhannen harrastajan jäsenistö ja heidän läheisensä sekä kasvava kannatusjäsenistömme tekee seurasta vaikutusvaltaisen toimijan. Tavoitamme yli 5000 henkilön TiPS-yhteisön.

Kertokaa nyt teistä - valinta on teidän

Kokosimme helpot pakettiratkaisut yrityksille, jotka haluavat antaa tukensa Tikkurilan Palloseuran toiminnalle ja sen tekemälle nuorisokasvatustyölle

Perussyke
Kannattaja

• Kaksi kausikorttia
  • Tarjousviesti TiPSin jäsenkirjeessä

Vihreäsyke
Jäsenetutarjoaja

• Kaksi kausikorttia
  • Tarjousviestin TiPSin jäsenkirjeessä
SUosituin

Treenisyke VAIKUTTAJA​

• Oma tapasi vaikuttaa
  • Tarjousviestin TiPSin jäsenkirjeessä

TREENISYKE

Valitse oma tapasi vaikuttaa - Kaikki yrityskumppanit ovat meille tärkeitä.
Tässä muutama ehdotus yhteistyön muodoksi. Myyjämme räätälöivät teille sopivia vaihtoehtoja mielellään.

TREENISYKE: YHTEISKUNTAVASTUU

Teemme esimerkillistä nuorisokasvatustyötä 3-vuotiaista aikuisikään kasvavien nuorten parissa edistämällä heidän liikuntaharrastustaan ja hyvinvointiaan turvallisessa ja kehittävässä ympäristössä.

Tarjoamme tätä vaihtoehtoa yrityksille, joille nuorisotyö on tärkeä arvo.

• 10 junioripelaajaamme osallistuu yrityksenne max. yhden päivän mittaiseen tapahtumaan. Tapahtuma voi liittyä vaikkapa liikenneturvallisuuteen, vanhusten, lasten tai vähäosaisten ilahduttamiseen, tai muuhun yhteiskunnallisesti tärkeää asiaa edistävään kampanjaanne
  • Tapahtumauutinen verkkosivulla www.tikkurilanpalloseura.fi ja TiPSin some-kanavissa (Facebook, Twitter, Instagram) sekä TiPSin jäsenkirjeessä
  • Yrityslogo TiPSin kumppaniverkostosivulle.

TREENISYKE: EDUSTUS

Samanarvoisuus, menestys, uskallus – nuori ja Kansallisessa Liigassakin menestyvä naisten edustusjoukkueemme on täydellinen ”urheilullisten tyttöjen esikuva” ja arvokas viestinviejä omassa skenessään.

Jos tasa-arvo tai naiset kohderyhmänä ovat teille tärkeitä, valitse tämä vaihtoehto.

• Kummipelaaja, jota yritys voi käyttää apuna yrityksen mainonnassa ja markkinoinnissa erikseen sovittavalla tavalla
  • Yhdessä Naisten edustusjoukkueen kotiottelussa
  • Yrityksen logo otteluohjelmassa
  • 20 pääsylippua yrityksen asiakkaille tai henkilökunnalle
  • Äänimainonta väliajalla ja jälkilöylyt haastattelussa (vähintään 5 kuulutusta)
  • Mahdollisuus kentänlaitamainokseen sekä omaan esittely- tai myyntipisteeseen ottelutapahtumassa
  • Mahdollisuus TV-näkyvyyteen ottelun televisioinnista riippuen​
  • Yrityslogo TiPSin kumppaniverkostosivulle – linkki omille verkkosivuille koko sopimuskauden

TREENISYKE: MYYNTI

TiPS tarjoaa yrityksille näkyvyyttä ja suoran markkinointikanavan n. 5.000 vantaalaiselle kuluttajalle pelkästään omassa yhteisössään.

Tämä vaihtoehto soveltuu yrityksille, jotka hakevat kasvua ja myyntituloksia.

• Mainostila verkkosivulla www.vihreallasykkeella.fi jäsenetutarjouksen julkaisua ja päivittämistä varten
  • Yhteistyöuutinen verkkosivulla www.tikkurilanpalloseura.fi
  • Tarjousviesti TiPSin jäsenkirjeessä ja mainos TiPSin some-kanavissa (Facebook, Twitter, Instagram), neljä kertaa per vuosi
  • Esittely- tai myyntipiste sekä äänimainontaa miesten ja naisten edustusjoukkueiden kotiotteluissa (2 kertaa kummissakin)